Endast 5 prenumeranter

Haha är fan skamligt dethär! Men jag kan väl trösta mig med att folk följer mig via annat än bloglovin tror jag, eftersom jag har närmare 100 unika besök per dag (dom få dgr jag haft blogg).

Tänkte bara tipsa er om att det är hur lätt som helst att följa via bloglovin. Visste inte vad det var först, men sen skaffade jag det och det är så jäkla bra. Då skriver man in alla bloggar man vill följa, och sen får man välja om man vill uppdateras via hotmail varje gång någon skrivit ett inlägg, eller att man får en uppdatering varje dag om alla som uppdaterat.

Sen klickar man bara på en utav rubrikerna, så läser man bloggen via bloglovin, för då behöver man bara klicka på "nästa", "nästa" osv när man läst klart en blogg. Så är det bara att klicka vidare. Hur lätt som helst!

Läste typ inga bloggar förut eftersom det var jobbigt att komma ihåg alla osv. Men nu är alla samlade på ett ställe och man blir till och med uppdaterad via mail när dom skrivit. ;)

För er som redan har Bloglovin är det bara att trycka på lilla ikonen till vänster nedanför LÄNKAR. Och för er som inte har, SKAFFA! Det är guld. :D

Kommentarer
Postat av: Sofia iaa Boström

bloglovin är skit smart, verkar dessvärre inte vara så många som fattar det, har kanske tio som följer mig genom det men ca 40 läsare varje dag... jag följer dig nu iallafall :D

2010-08-18 @ 23:36:23
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag prenumererar nu! :D

2010-08-19 @ 16:52:57
URL: http://jazzeminprins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0