Kalasfin kallas det!

Efter att Glenn varit här och skott B så tog jag mig en barbackatur på henne. Jag vet inte vad som hänt, men hon var himla fin alltså! Som igår fast hon släppte inte bettet, utan hon tog ärligt stöd och arbetade genom kroppen. Även fast hon ville titta på annat, så lyssnade hon direkt när jag sa att hon inte fick det. Annars har hon mer attityden "jag ska titta på vad JAG vill, när jag vill". Men nu var hon liksom "Okej mamma, jag lyssnar". Skitsöt!

Red förbi kossorna två ggr
, haha alltid lika kul. Stannade och filmade dom, dom älskar B! Dom kommer i full kareta och vissa bockar och fular sig. Sen följer dom oss hela vägen tills deras hage slutar. Idag lät jag B gå närmre dom, och gud vad rädd dom blev för henne. Fatta vad fulsöta dom är med sina små huvuden när dom står där och glor undrande om vad vi är för nåra.

Sen på hemvägen fick jag mig en hingst oxå. Förbi kossorna vart B lite flum, hon kvastade med svansen, frustade och visste inte alls vad skritt var. ;) Satt och skrattade åt henne.. haha.. Kändes som om hon skulle ge mig en rodeotur när alla kossor samtidigt sprang och bockade i full kareta. Men näe, hon har nog kommit över domdär rodeoturerna.

Hon var verkligen fin idag, mjuk och trevlig, gjorde det jag bad om på direkten. Det mina vänner, händer inte alltför ofta. ;) Hoppas bara att detta håller i sig tills efter helgen, haha vore ju super om man hade värsta samarbetsvilliga hästen med sig när man ska debutera dressyr. (A)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0