Kanske är det lösningen?

Har haft en tråd uppe på Bukefalos om mitt problem att göra en vänsterfattning på Bellie, och det har rullat in på bra med svar under dessa veckor. Ett par st har varit riktiga "aha-svar", som verkligen givit mig en tankeställare.

Men nu rullade det bästa svar någonsin in tror jag. Jag sitter nämligen och viker mig i vänstersidan.. När jag kollade på filmen hon kollat på så vart jag helt paff. Det är verkligen enorm skillnad på höger och vänster axel på mig. Den vänstra är helt sned neråt. Inte konstigt att jag inte kan ge rätt hjälper? Kollade in mina ridbilder på pixbox och i princip på varenda ridbild viker jag mig i vänstersidan.

Jag hoppas verkligen att detta kan lösa mitt problem att fatta vänstern på henne, om jag får ordentligt med tillrättavisning och hjälp med dethär. Måste få ordning på sitsen ordentligt nu. :)

SKÖNT, tkr jag. Detta ger mig ännu mer hopp om att vi kommer klara det. :)

Kommentarer
Postat av: anna

åh vad roligt ifall du hittat felet och att ni kan börja ta vänstern nu! :D

2010-08-18 @ 18:37:48
URL: http://elmusrubertus.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh jag hoppas hoppas HOPPAS verkligen!! Visst är buke bra underbart ibland =D

2010-08-18 @ 20:58:49
URL: http://rubinnovak.blogspot.com
Postat av: Johanna

Gick in och kollade tråden och sedan vidare in på LC:1-videon. Och visst ser man det tydligt när man vet vad man ska kolla efter, men den där bukefalisten var ju oerhört uppmärksam må jag säga! Hade ALDRIG upptäckt det!

2010-08-18 @ 21:06:23
URL: http://rubinnovak.blogspot.com
Postat av: josefine freéd

Men precis! Men så var hon ju en sådan som sysslade med den typen utav problem oxå, och då blir man nog uppmärksam på sånt. (Y) Tur som attan att hon sa något, annars kanske jag aldrig tänkt på det??

2010-08-18 @ 21:33:08
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0