Stockholmsresan

Kom dit onsdagkväll, köpte oss nå ätbart på Seven Eleven och stack in på CityHostel där vi skulle bo. Jag la mig hyffsat tidigt, haha... som vanligt. ;)

Dagen efter for vi tidigt till Skota Hem som det hette, ett seglingsställe för handikappade. Vi skulle segla med handikappade barn. Syntes ingenting på dom, det var mer psykiskt handikapp. SJUKT SÖTA! Jag och Malin fick segla tsm med 3 barn, och vi vart helt kära. Fy så söta!!

Efter det vart det god lunch, kinamat. Sen tbx igen för att prova på att vara handikappad och få åka lift ner i en liten segelbåt, haha pinsamt men kul.

Efter det var det tbx till vandrarhemmet, fixa oss och dra till grönan. Vi hade nämligen turen att för 80:- få se ett stort antal artister, varav två världskända, Alexandra Burke och Taio Cruz.. hur coolt är inte det?!? Det var även Eddi och Rabih (som förövrigt fan var jävligt bra live), Darin, Sibel, Lazee, Rasmus Seebach, Million Stylez, m.m. :D GRYMT!

Så imorse så klev vi upp tidigt igen för att åka till Spinalis-kliniken, en rehab-klinik för bl.a ryggmärgsskadade människor. Sjukt intressant, verkligen!! Sen fick vi prova på att åka rullstol, uppför en kant osv. hihi!

Har haft grymt kul och lärt känna tjejerna rätt bra! :D:D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0