Intervaller

Red intervaller med Bellan idag på travbanan. Skritt och galopp blev det, travade nästan ingenting förutom på slutet för att få henne att sträcka ut överlinjen.

Hon skötte sig iaf bra i början, i skritten. Sen blev det galopp och då vart det fart på bruden. Ju mer jag galopperade ju bättre blev hon, kvickare i hjälperna och lugnare. Mer 'med' på vad vi skulle göra liksom. Gick jättebra!

Sen på hemvägen så blev hon taggad som vanligt, haha. Men hon fick suverän arbetsgalopp! Sen var det ett jättestort fordon av nåt slag mitt på travbanan, såna som lyfter stora stockar. Och den var hon ju livrädd för! Haha. Men tillslut kom vi förbi den, hade väl 1m att gå på. Men det gick så fint så.

Haha efter det la jag en galoppskänkel, och jävlar i min lilla låda vad hon tog galoppskänkeln! Haha, jag tappade stigbygeln och sedan började hon småbocka så fick sakta av. Supertaggad blev hon! :P La en ny galoppskänkel och då var hon betydligt lugnare. Försökte sedan få henne att länga överlinjen i trav, men det var lättare sagt än gjort. Hon ångade på och fy tusan vad hon låg på bettet på hemvägen, hon blir så taggad. Går inte bra att kommunicera då elr. ;) Menmen, är så nöjd ändå så!

Nu så har jag nyss fått lite mat i magen och sitter och tuggar lite godis i väntan på hovslagaren. :-)




Kommentarer
Postat av: beatrice

Tack så mycket, kan inget annat att säga detsamma till Bellie! Super snygg! (:

2010-12-29 @ 16:06:03
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: victoria

vad är intervaller ? ;)

2010-12-29 @ 17:10:39
URL: http://iwillalwaysloveyou.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Hejsan! Jag håller på att leta sadel och funderar på att köpa en Tekna hoppsadel. Såg att du hade en tekna och tänkte hör med dig vilken typ av rygg de ligger bäst på? Jag har ett nätt fullblod med rak rygg och lite manke som inte är fardigmusklad. Wintec ligger inte alls bra på henne :P Tacksam för svar :) Supermysig blogg har du dessutom!

Mvh Alexandra

2010-12-29 @ 18:37:51
Postat av: Jenny

Hej! Jag tänkte bara varna dig lite för stigbyglarna du har på dessa bilder. Jag har hört flera skräckhistorier när dom gått av vid ridning, och det har faktiskt hänt mig själv en gång, dock var det endast i trav på volt så allt gick bra...

Håll koll på dem!

2010-12-29 @ 19:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0