Pigg tjej!

Red ut på Bellabus förut, i ca -20 grader. Jag frös inte en enda gång! Tvärtom jag kände mig riktigt varm, nästan för varm. Helt underbart! :-D Är kär i mina nya vantar, och min älskade overall som jag inte skulle överleva en vinter utan.

Gick iaf bra att rida, var nog för att jag höll humöret uppe själv och tänkte efter innan jag gjorde något, istället för att vara efterklok och ångra sig en massa. Så det gick bra!

Bellie var jättepigg och var inte alls sugen på att arbeta bitvis, för bitvis var hon kalasfin. Min lilla scitzofrena häst. Tränade på övergångar idag, mycket från skritt till halt och från trav till halt (som vi har problem med) och det gick faktist över förväntan, när hon var på det humöret. För när vi började närma oss halvvägs så blev hon ännu mer pigg och blev arg för att jag inte lät henne bestämma allt själv, haha. Så hon började slå och kasta med huvve en massa för att hon inte fick springa.

Tränade då på ännu mera lydnad och övergångar, men hon blev ju nästan bara värre. Haha! Galopperna som vi tog idag var nog mer uppåt än framåt, iallafall hälften. Den sista galoppen var magisk! Hon tänkte inte bakåt en enda gång utan hade jättefint framåttänk samtidigt som hon sökte sig i en jättetrevlig låg form, avslutade sedan där och skrittade hemåt. :-)






Kommentarer
Postat av: Sandras

HÄrliga bilder.. Vad kallt ni har det. Här är det -8 och blåser svinkallt... :/

2010-12-14 @ 16:44:59
URL: http://jonstorp.blogspot.com
Postat av: Emma

Aw, finaste Bellan! :D Verkligen jättefint väder idag, men gud vad djupfryst jag var... :S

2010-12-14 @ 20:31:57
URL: http://stallpaarni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0