Uteritt

Hade tänkt rida ut på B idag med dressyrsadeln, och testa de nya stiglädrena. Men ne, dom var ojämna... stigläder för 700spänn? Ojämna? Normalt. Ska direkt tillbaka med dom idag, och kolla efter ett par jämnlånga. Annars vet jag inte vad jag gör, har inga stigläder just nu. Haha.

Red iaf barbacka
, Emma åkte skidor bredvid. :-D Hon fotade oss lite. ;) Tack Emma! Bellan kändes helt OK på bortavägen, men så fort vi vände så gapa gapa gapa heeeela tiden, för inte skulle hon ta det lungt eller. Och när vi fotades vände vi så att vi red mot bortavägen, och då minsann höll hon truten stängd. Men så fort vi vände mot hem igen så började hon, blä. Blir nosgrimma hädanefter.

På allra sista vägen som går förbi grannens hästar blev hon helt galen! Fick dra runt och runt henne för att hon inte skulle stegra/bocka dampa av mig på nåt annat sätt... Tillslut gick hon med på att gå någorlunda framåt, några meter, tills jag fick dra runt henne igen. Den busen.. Piggelin eller! Imorgon blir ett lite mer ordentligt dressyrpass så hon får ur sig lite mer energi iaf.

Kommer bilder i nästkommande inlägg.


Kommentarer
Postat av: sandra

surt med ojämna stigläder ;o

2010-12-10 @ 17:22:48
URL: http://sandralarsson.beldo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0