Världens sötaste lilla B!

Eftersom jag började dagen i skolan kl 9 och avslutade den på jobbet kl 21 så har jag inte varit i stallet idag.

Läste just Emmas blogg om vad hon och lilla Bellabus hittat på idag. Hon red tandem med Bellie och Kickan, hon red på B och tömkörde Kickan. Det hade gått så bra så! Skritt och lite trav.

Tidigare i hagen hade Emma varit ute för att fylla vatten åt hästarna, och som vanligt är badkaret längst upp vid grinden, och höet långt ner i hagen. Men lilla Nino var bortskämd idag för Emma hade gått ner med en hink just till honom, vid höet. Och när Emma ska gå och fylla på vatten hos småhästarna i hagen bredvid så kommer Bellan bärandes på Ninos vattenhink, HAHA. Och tydligen så ställde hon den bredvid vattenkaret och visade att nere vid höet skulle den minsann inte vara!

Så Emma provade lägga ut ett täcke i hagen för att se om B bar bort det oxå, och ja, mycket riktigt så hade hon och Lordi försökt tillsammans. Men sen motade B bort Lordi, och en stund senare kom hon och bar på täcken i munnen och la det vid grinden. HAHAHA. Sen provade Emma lägga ner det igen, i hagen, men då gav Bellie av en stor suck och gick ner och käkade istället..

GALET SÖT
!

Kommentarer
Postat av: Natalja

nämen vad gullig hon är då :D haha.



Jag har btw blivit helt beroende av din blogg! Den är så välskriven och bra och Bellis är så fin ! :)

2010-12-07 @ 22:24:36
URL: http://nataljas.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv.



nu börjar det urarta rätt ordentligt, jag menade bara att du inte verkar vara helhypad själv på att få kritik men du är snabb på att kritisera själv.



jag VET att du skriver bra saker också, det var klumpigt uttryckt av mig. Hur som haver så tänker jag inte diskutera detta vidare eftersom jag (ursäkta ordvalet) ger blanka f-n i vad andra än jag och mina tränare ser i min häst och hur han går.

2010-12-07 @ 22:27:35
Postat av: Anonym

Haha så söt hon är! Smart också ;)

2010-12-07 @ 23:42:57
Postat av: Emma

Hihi, ja nog är hon söt din lilla älskling! ;D Och så jäkla uttrycksfull! (Y) Love her! <3

2010-12-08 @ 10:41:17
URL: http://stallpaarni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0