Så jävla typiskt BUKEFALOS

Haha jag kan inte göra annat än skratta. Jag förstår inte hur i himelen dom kan få det till svårt att svara på en enkel fråga, jag menar, hur svårt kan det egentligen vara? Tydligen väldigt svårt eftersom jag ännu inte fått svar på det jag frågade.

http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1078908

Man kan aldrig fråga nånting utan att dom (ja vissa, det är ju några där som är som dom blev född) måste slingra runt och kan aldrig komma till ett svar på det man undrar. Det är väl bara att acceptera att läget är som det är och svara på frågan.

Vet massor som slutat använda sig av buke pga sättet dom bemöts när dom ställer en fråga... Det måste vara något allvarligt fel på många av dom. :-o Är det där man sitter när man blivit en sur gammal hagga som inte sett skymten av en snorre på 20 år? Och så tar dom ut det på oss andra? Ja, det måste nog vara så! :-D


Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: Just det där med vad jag äter är det några vänner som diskuterat och dom bor inte här haha :) Men sen hade jag även en diskussion med en på Facebook idag som tyckte att om jag åt inte åt kött då var jag minsann tvungen att avstå saker som tex kläder eller elektronik där det kan förekomma orättvis förhållanden för människor. Vad nu det har att göra med att vara vegetarian :P

Men Stockholmare är ofta lite dryga.. haha!

2010-11-16 @ 21:07:01
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Q

Jag tror.. Att de alternativen du angav inte var något alternativ för dem som svarade och båda har väldigt lång erfarenhet dessutom. =)Och därför tyckte dom nog att din frågeställning var underlig.Tror nog dom bara har en annan syn på hur man borde hantera en misstänkt skada..Inte svårare än så..Hade du inte blandat in vrickningen i det hela hade du troligen inte fått svaren du fick öht.

mvh/Q =)

2010-11-16 @ 21:07:25
URL: http://qodrofenia.bloggagratis.se
Postat av: Elin!

när hästen har BoT så ska den vara stilla inte anstränga sig

2010-11-16 @ 21:23:53
URL: http://elinessemess.blogg.se/
Postat av: Lina - Mitt liv med hästarna

Ja du vet ju varför jag slutade använda bukefalos. Folk vet och kan ALLT där! :P Jag tycker inte du ska ha BoT ute. Vill du anv. dem gör det när hon står inne, men ja gtycker hon ska gå ute om hon är van vid det.

2010-11-16 @ 21:42:03
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Jossan

Jag håller med Q i det som hon skrev, men jag måste inflika att det sista inlägget (på buke kl 22.15 ikväll när jag läste) var rent ut sagt dumt.. Så tycker jag inte att man behöver svara även om man sitter trygg bakom en skärm. Man kan hålla en trevlig ton även om man har olika åsikt.. Fast, det är ju bara min åsikt, å andra sidan..

2010-11-16 @ 22:24:40
URL: http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se
Postat av: Q

Tänk så här..Någon postar en tråd och säger att hästen har misstänkt vrickning .Vilket kan vara väldigt allvarligt.Inte är det någon då som vågar sig på att råda om hästen ska gå ute eller inte.och med BoT eller ej.Därav vill man inte svara på den frågan helt enkelt.Ingen vill ta ansvar för om hästen skulle bli sämre av rådet dom gett.Och vill hellre råda annorlund.De vet ju inte hur det är ställt med hästen IRL .Hästen kan ju vara allvarligt skadad..Det vet man ju inte.Nu har jag inte läst i tråden på ett tag så jag vet inte om det hänt nått mer..

mvh/Q

2010-11-16 @ 22:32:57
URL: http://qodrofenia.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

Fast är man medlem på ett forum & lägger upp en fråga ang. en häst hälsa får man ju räkna med att folk har andra åsikter. Sedan tyckte jag inte tråden var så farlig, mycket av det var ju rätt. Du kanske ska sluta vara så känslig & ta emot andras tips, råd & kritik istället för att bli så sur?

2010-11-17 @ 10:52:52
Postat av: L

Ja, alltså jag får verkligen tänkte båd en och två gånger innan man postar en tråd, folk letar fel på en! Och får en att känna sig som världens idiot som inte kan nånting. Och det är helt omöjlig att försöka förklara "det var inte riktigt så jag menade, du missuppfattade nog lite".. Folk har verkligen taggarna utåt. Sen självklart så måste man kunna ta konstruktiv kritik, men man behöver ju inte skriva "VAAA varför ska du till vet om TRE veckor?????? har dom inte ens sett hästen??????????" när det inte ens var det tråden handlade om.. suck Men det är bra att buke finns ivland, man lär sig också mycket där :) Kram

2010-11-17 @ 11:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0