Uppe med tuppen igen

Ja här är det inget som kallas LOV elr.. ;-) Upp och jobba. Men jag jobbar hellre än att sova. :-D Hihi. Även om det hade varit jäääävligt gosigt att krypa ner innanför täcket och värmen.

Efter jobbet ska jag som sagt till Bellabus, ska bli så himla mysigt. Tkr det är jättemysigt att åka till hästen när den är "skadad" elr sjuk. :o Och bara pyssla och mysa. Annars hinner jag inte lika mycket utav det. Tror det blir en liten promenad idag. Hon var inte varm i benet på hela dagen igår..

Bells går inne på nätterna just nu. Hon har gjort det 2dgr i rad. Haha första natten så.. när hon hade käkat sin kvällsmat ville hon ut, ut, ut och ut. Så när Emma kom på morgonen så såg hon att Bellie hade varit ute och snokat i stallet. Och när Emma sa godmorgon så tittade hon glatt ut ur boxen med spetsade öron. :D HAHAHAA. Det finns benskydd och påsar i varsin hink på golvet, och dessa hade hon fint lyft ut för att se om det fanns något ätbart i botten. Icke. Så hon gick väl tillbaka i boxen när det var färdigsnokat. Gud hon är så jävla söt!

Men hon ska
nog snart börja få gå ute igen, på nätterna. Eftersom att hade det varit en hovböld så borde den varit här snart.. och ökad puls m.m.

me as a redhead


Kommentarer
Postat av: linnea

fin du var i rött hår! =)

2010-11-06 @ 08:58:25
URL: http://boyzonsign.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra

Du var JÄTTEFIN i rött ;D Jag ska rida för emma imorgon istället. Du kan ju komma o titta om du vill :) Vore roligt :)

2010-11-06 @ 10:45:28
URL: http://pei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0