Markarbete

Kan vi kalla det! ;) Det var varken dressyr eller hoppning, elr ja, lite hoppning var det väl ändå. Dagens mål var att Bellie skulle bibehålla vänstergaloppen efter ett "hinder", och även kunna komma på hindret i vänster galopp utan att byta till höger, som är hennes enkla galopp.

Det gick verkligen suveränt idag, hon gick toppen. Hon var mjuk, trevlig och väldigt samarbetsvillig när jag red fram. Supertrevlig! Började sen med att komma på det lilla pyttehindret i vänster varv, och det var inga problem alls, hon landade i vänstern och jag lyckades få henne att bibehålla den ända tills nästa gång vi kom på hindret, och även efter det. Superroligt.

Dock går det ju mycket
fortare än när jag rider henne i höger varv. Jag kan inte riktigt samla henne än, för då bryter hon av, hon är ju inte alls lika reglerbar i vänstern som i högern, där hon kan stå på stället och galoppera. Men det kommer väl ju mer vi jobbar med det.

Kom bara på hindret 5-6ggr nånting. Avbröt för att det gick så bra! Och målet för dagen var ju nått! :-) Kommer en liten bildbomb snart.

Förresten, ni som är duktiga på bloggdesign. Jag försöker få in en till bild under min lilla presentationsbild till vänster, och jag har gjort exakt likadant som på den bilden, men ändå dyker den inte upp! :S Antingen är min blogg jäkligt seg just nu eller så äre nåt som är fel... HELP!?

Smakprov från idag; haha jag är så snygg!




Kommentarer
Postat av: Katrinne

Hej! Kul att surfa in på din blogg! Ska bli roligt att börja läsa den! Jag är också från Sundsvall. men nu bor jag i Dalarna. Jag har ett fullblod som gått löp, som jag håller på att göra om till ridhäst. Besök gärna min blogg! :)

2010-10-16 @ 16:48:39
URL: http://www.ryttarliv.com
Postat av: Lina

kul att det gick så bra!!! :) hon behöver nog farten i början innan styrkan kommer.

2010-10-16 @ 17:36:58
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0