Ändrade planer

Ovanligt tänker ni. ;) Näe men det blev som så att jag vart så himla sugen på att åka och köpa en höstjacka. Har ju letat en i flera veckor utan resultat, och idag så klickade jag mig runt på en del sidor och såg att dom minsann fått in flera jackor. Så istället för att Emma skulle ha Bellan imorgon tog hon henne idag. Tack!

Så jag for iväg till Birsta och kom hem med tre jackor och världens mysigaste halsduk. Första jackan var en ren impuls bara för att den var billig, typ. Dom andra två kunde jag bara inte välja emellan eftersom båda två kändes så rätt och hade de jag krävde! Så de fick bli dom oxå.

Den första jackan är en kort, blå, ulljacka. Rätt söt. ;) Om den kmr användas det vette gudarna, haha. Jag är ju som jag är.

Den andra är en mysig liten tjockare jacka som går över röven, den är typ svart, gråsvart. Supermysig!

Sen blev det en skinnjacka med såntdär lurv upptill, ni vet så man ser ut som en mus som ska flyga helikopter? Ja en sån iaf, superskön. Helt upp till mina förväntningar. Oså en görskön halsduk på det! LOVE IT.

Emma och B tog en kortare sväng i samtliga gångarter, varav en vänstergalopp. Det verkar som att det hade gått super, för hon avslutade smset med "Underbara älskade Belliebus! :)"

Kommentarer
Postat av: anna

måste också verkligen ha en jacka och en halsduk! :)

2010-09-09 @ 19:51:35
URL: http://elmusrubertus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0