Äntligen...

...börjar jag och B hitta varandra på riktigt! Känns ungefär som om allt slit, all gråt, alla tårar och allt äntligen börjar löna sig på riktigt. Som att hon är klar med de värsta prövningarna hon satt mig på ungefär. Iallafall är vi en bra bit påväg, även om vi säkerligen kommer att få bakslag. Men så bra som hon går nu och har gått i tre veckor har aldrig någonsin hänt på dessa två år tillsammans. Vi har verkligen tagit ett stort kliv framåt och jag har hittat massa nya knappar på henne.

Ja, som ni kanske förstår så gick ridturen idag mycket bra. Red ut och tränade i backar idag, först uppvärmning i skritt i nåra rätt rejäla backar. Sen joggade jag fram henne i trav, hur fin som helst var hon. Kalasfin i form, takt och allt. Lyhörd, trevlig. ALLT.

Väl framme vid galoppbacken
så kändes hon superfin även i galoppen. Förra ggn vi var där bytte hon ju galopp hit och dit, antar att hon inte förstod uppgiften eller tyckte det var så jobbigt. Men idag höll hon rätt galopp hela tiden. Körde en vända i höger och en i vänster.... Men vänta nu, skrev jag vänster? I DID! För hon tog den!!!! Helt jäkla sjukt.

När jag ridit i högern och skrittade ner för backen igen och skulle upp, så red jag en halv volt i vänster varv, och utifrån den så la jag en kraftig och hastig vänsterfattning, och innan jag visste ordet av det så såg jag ju för bövelen att hon galopperade i VÄNSTER galopp! Snacka om beröm hon fick asså! :D:D Sen joggade vi glatt hem och lika fin och nöjd var hon! <3




Jag och världens underbaraste tjej!

Kommentarer
Postat av: Liza

Va roligt med galoppen =) Fina bilder på er!!

2010-09-19 @ 23:40:44
URL: http://sukkerpunch.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0