My monster

Ridturen idag gick inte så bra. Helt och hållet mitt fel, 100%. Var på lite halvtaskigt humör redan i stallet för jag blir så irriterad när hon står och är dryg, kraffsar med fötterna och tror att hon ska få nåt och sen bryr hon sig inte när man säger till na, utan står bara och ser allmänt nonchalant ut och typ "kan ja få litte godis äälläh?" Drygmutta.

Väl uppe på ryggen kände jag ju att direkt när jag tog tyglarna så hade jag alldeles för dålig inställning, precis som den jag fick när vi tävlade. Spänd som en fiolsträng (jag alltså), prestationsångest m.m. Så det gick ju som det gick. Hade alldeles för höga krav helt enkelt..

Provade lägga en vänstergalopp oxå men hon vart bara förbannad, och efter det så var det kört. Hon var skitarg vad jag än gjorde, slängde med huvve, hoppa, halvstegra, hoppade mig ur sadeln m.m. Spec. i galoppen, HELVILD.

Hon antog väl att jag skulle be om vänster galopp fast jag bad om höger. För när jag stått ut med hennes hopp och skutt och damp så började hon inse att jag inte skulle be om den, och då började hon slappna av lite. Men sen vart hon cp igen.

Efter ett tag i skritt la jag en sista högergalopp och JÄVLAR i mig då blev hon fin. Skitfin, avslappnad och sökte sig kalasfint i form. Så efter det kände jag bara hur alla mina känslor släppte och jag vart så lugn. Den känslan hade jag velat ha med mig från början, för hon går så bra då.. Menmen. Kan inte alltid gå bra.

Imorgon kmr det gå bra iaf! ;) Hoppning. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0