Tävla dressyr i....

... "annorlunda" utstyrsel? ;) Vad tycker ni om det? Är lite intressant. Det "ska" ju vara stilrent och elegant; svart sadel + träns, vitt schabrak, vita byxor och svart, stilren utrustning på ryttaren.

Jag tkr det är kul när det sticker ut lite. Man måste inte följa strömmen och ha som man "ska" ha. Dock tycker jag vitt är en tävlingsfärg, så på schabrak tkr jag inte det är så snyggt att ha andra färger än just vitt. Men sadel + träns, själv har jag ju det i brunt. Men majoriteten tycker om svart utrustning i dressyr. Tycker brunt är grymt snyggt! Och jag har Tretorn Advance som jag kommer att tävla i även när jag börjar tävla lokalt, och jag kan ju bara gissa hur populärt de kmr vara. :-)

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

De är bara köra sitt eget race!

2011-04-21 @ 16:30:54
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: vendela

asballt med tretorn på dressyrtävling ju! :D

då får dressyrtanterna något å snacka om, haha ;)

2011-04-22 @ 08:47:01
URL: http://wendings.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker som dig, tycker det är roligt när det sticker ut lite, så tråkigt att alla ser likadana ut :P Men schabraket ska vara vitt i dressyr, kaanske att jag kan sträcka mig till ljusbeige, om det passar in i övrigt ;)



Sv: Jaså, men det låter ju superbra det :D Kanske ska satsa på en sån endå då.. De ser ju så himla sköna ut, och så är de ju så billiga också. Runt 6000 i nypris vad jag sett :D

Hur mycket kostar det att värma om, och vart kan man göra det?

2012-03-30 @ 09:31:27
URL: http://slizer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0