Dressyr

Körde nyss ett litet dressyrpass på lilla B, i hoppsadeln. Hon var väldigt spänd idag överlag, så jag är lite småless. Haha. Men det kan ju inte alltid gå bra, jag menar.. senaste passen nu har vi klivit framåt enormt, så jag får vara nöjd så. Idag fick vi inte alls till dendär fina traven, och ju mer spänd hon blev ju mer spänd blev jag. Men nånstans lyckades jag ändå tagga ner mig själv, och i mitten av passet började även B slappna av och runda sig i formen mkt bra. Så jag är ändå nöjd att vi fick till det stundtals iallafall.

Sen har vi gjort två galoppombyten idag, ena från höger till vänster och ena tvärtom. Provade ett antal ggr men hon bytte mest fram, men när jag väl fick till mina sitshjälper och min rumpa så följde ju även hennes rumpa med. Så ett byte i vardera varv, kul! Då vet jag att vi har ännu en sak vi kan jobba med. :-) Hihi.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Kul! :D Ni är superfina tsm! :)

2011-08-06 @ 18:36:09
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Camilla- Bloppis på Bloggen

Hon har väl gått väldigt bra nu ett par dagar så det kanske är lite träningsvärk bara :)



Skoj att leka lite med byten. :) Tränar ni nån förvänd galopp? Är mycket stärkande för galoppen och gör de väldigt liksidiga. Jag brukar träna in förvänd galopp först innan jag tränar byten annars är det lätt att de börjar byta i förvända galoppen. Bara ett litet tips :)

2011-08-06 @ 23:46:07
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0