Flytten

Flytten för Bellie och Elisa gick mycket bra. Känns super dehär! Bellie trivs så himla bra. Det kändes jättebra i mammahjärtat. :-) Hon har mycket att titta på, saker som händer runt om henne, fler kompisar i hagen osv. Och Elisa är med Bellie med jämna mellanrum, huuuur goa som helst! Elisa går dit och myser en stund och sedan går hon iväg en sväng. Sedan släpptes två till hästar i samma hage och de funkar kanon. Elisa försöker försvara Bellie lite bara, haha. Men inget dramatiskt.

Ne, Bellan såg ut att trivas riktigt bra. Hon blev lite avis på de andra när de fick springa bara. Men denna hage är ngt större än den hon haft innan, så här kan hon liksom RÖRA sig. Så hon skrittade omkring i den en hel del, vilket jag bara tror är bra för blodcirkulationen. För innan var benet helt igentjockt, som det varit sen dagen efter skadan. Och nu var det mycket mycket finare. Så jag tror det är bra, tror blodet behöver pumpas runt för att förbättra läkningen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Skönt att det gick bra! :-)



Hur ska du göra med Bellie nu? Är det enbart sjukhage som gäller ? Inga promenader eller så?

2011-08-27 @ 00:23:14
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hoppas det läker bra nu. Skönt att hon verkar trivas på nya stället :) Det är ju alltid lite nervöst att flytta... när man ska (om man ska) släppa i hop hästar å sånt, med nya hagar å allt vad det kan innebära ;)

2011-08-28 @ 10:27:27
URL: http://riderdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0