Hoppträning

Varit och kikat på hoppträning nu ikväll. Så himla kul! Det såg väldigt bra ut tyckte jag, roliga övningar. :-D Har provat rida för denna tränare förr, och det har väl gått ok. Men jag tänkte att när jag och B är igång igen så ska jag testa igen, nu när B är mer välriden. Jag tror det kan bli bra! Jag får känna efter då. ;) Är ju några månader tills dess.

Imorgon flyttar Bellisbus iallafall. Ska bli mycket skönt!! Jag tycker dock synd om henne som mitt i vilan måste byta stall och hästkompisar OXÅ. Visserligen flyttar Elisa med, som hon känner. Men Bellan ska vara i en hage med 3 andra hästar senare i vilket fall, så de blir många nya intryck för en dam på vila. Hm.... Får hoppas hon chillar lite ändå. ;)

Idag äre dag 3 som hälsosam. Hihihi, går riktigt bra. Ibland får jag riktiga toffefee-cravings, och just då känns det som att jag VERKLIGEN lätt skulle kunna gå till ica och köpa mig en och vräka. Men ni vet, självdisciplin! ;) Sen försvinner det. Tog lite frukt och grädde förut, UTAN socker. Smakade inte sådär supergott utan socker, men de fick bort mitt sötsug iaf. Sen gick jag en riktig powerwalk på 30min till hoppträningen. SKÖNT SOM FAN VARE!

Såg ni förresten att jag lagt till islandsridning i föregående inlägg? Fick önskemål om det.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe tack för att du lyssnade till önskemål.

Det där med att karlar rider små ponnysar tänker jag inte ta upp igen, känns meningslöst :)



Däremot kan jag säga att som i alla annan ridning så finns det oerfarna, folk som tror man ska dra upp huvudet på hästen för att den ska tölta.. om de bara visste vad mycket samling som behövs för en god tölt. Finns ju dom som krullar ihop sina dressyrhästar alldeles för mycket för då jobbar dom på, det är typ samma sak.



Man strävar ju efter en god arbetad tölt med ett högt högt benlyft, om du tänker dig själv, var kan huvudet placeras med det höga benlyftet? Huvudpositionen blir högre ju högre lyft du får vilket är rent logiskt men den är fortfarande samlad, utan samling hade hästen inte kunnat utfört en sådan bra tölt :) Rätt logiskt :)

2011-08-25 @ 22:49:06
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: vet inte,förra veckan trampade hon sig på ballen så de va därför hon blev svullen. Men i förrgår va hon super fräsch,gallan och svullnaden som Har kommit nu är jätte skum. Ska ringa veterinären och höra vad hon tror.. magkänslan känns inte bra

2011-08-26 @ 08:03:50
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Emblem

Det var kul att du var med och kikade! :)

Hojta gärna om du fick någon bild värd att maila :P

2011-08-26 @ 13:13:37
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: josefine

Sv: nej det märker jag att du inte gjort eftersom du inte ser hur mycket finare han bär sig nu. han har vart en molntittare men inte nu längre. en korrekt form brhöver inte vara på lodplanet. absolut inte i en ökad tölt. det går nämligen inte. Jaja har manaldrig varit i kontakt med idlandshästar är det kanske svårt att förstå allt om tölt. det säger jag inget om. däremot att säga att dom rids annorlunda ellet ksnske ska det är bara dumt och okunnigt. :-)

2011-08-27 @ 10:35:42
URL: http://isbitarna.se
Postat av: josefine

Dumt av mig att predika när linda redan förklarat så bra :-D

2011-08-27 @ 10:38:06
URL: http://isbitarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0