Ridning x2

Idag har jag ridit igen. På två fantastiska hästar! Jag är helt salig. :-D

Först ut var Bamse
, en liten c-ponny. Första ggn jag red honom, så jag kände lite på honom på lilla planen. Caroline följde med och fotade så det kommer bilder sedan. Jag vart redigt imponerad av honom, han var ju hur fin som helst! Alltså verkligen välutbildad kändes det som. Jag hade ingen aning om hur mycket han kunde osv, och han är nyinköpt utav dom som har honom nu. Han hade varit ridskoleponny förut tydligen.

Iallafall, skrittjobbade en stund, sedan tempoväxlingar i trav, och galoppfattningar från skritt. Avslutade med trav i lång och låg form, och vilken bjudning han fick. Han var helt sjukt kul att rida. :-) Lillfisen.

Sedan red jag Q, varmblodstravaren. Och jag är helt in love! Skrittjobbade honom i skogen och klättrade två vändor i klätterbacken, och han var verkligen helt fantastisk. Red honom i en lång och låg form och ja, jag svävade på moln. Allt jag har att säga. ;)

Är så himla tacksam för att dessa två fina familjer vill ha min hjälp, för det är så himla kul!

Kommentarer
Postat av: Amanda med ridtravaren Janne

helt otroligt vilken härlig känsla ridning kan ge :) Roligt att du får hålla igång ridningen lite nu när B är skadad. Mvh Amanda

2011-08-30 @ 19:36:31
URL: http://pumpan.bloggplatsen.se
Postat av: Othilia

Vad kul :)

2011-08-30 @ 20:58:11
URL: http://peasantelisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0