Nya regler i TR

Några av er kanske missat det, men nu har TR (förutom dom extremt höjda licenspriserna) gått in med en ändring ang. loggor på utrustningen när man tävlar.

Nu får man nämligen inte ha en logga större än 1cm hög, och 3cm bred. Förstår ni hur litet det är? Jag förstår inte ens varför? Här vill dom att folk kommer och tävlar, men hur fasen ska man kunna göra det om man inte får ha någon utrustning? För kom igen, vilket schabrak, sadel eller benskydd har inte en logga större än 1cm hög och 3cm bred?

Vad är tanken egentligen?
Vill dom få alla att sluta tävla eller vad är det frågan om...? Jag har funderat på att ev. inte tävla något eftersom priset höjts så mycket för mig, och jag tävlar inte så mycket att det egentligen är värt pengarna. Och så kommer denna regel in... Då blir man inte direkt mer sugen.

Mina SADLAR är isåfall inte ens godkända. Ska jag slänga dom på soptippen och köpa en märkeslös börje-sadel då eller? För att den inte har någon logga? Haha. Ja herregud, det finns ju folk till allt. Jäkla nötter. Vad spelar det ens för roll vad man har för utrustning? Vill dom ha folk till tävlingarna får dom nog ta och skärpa till sig med dessa galna ändringar hit och dit. Ska inte förändringar vara till det bättre?

Kommentarer
Postat av: natalja och hillbilly(;

man börjar ju undra vad dom tänker med? haha herregud, så jävla löjligt och irriterande är det!

(även för mig som inte ens är ute och tävlar;)

2011-12-23 @ 23:37:01
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja de är tråkigt att dom ändrar saker, och har sjukt löjliga regler. :/

2011-12-24 @ 01:21:27
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Julia Kling

gäller det på klubbtävlingar också? :)

2011-12-24 @ 10:50:49
URL: http://www.photosbyjulia.devote.se
Postat av: Anonym

men va fan rent ut sagt!! (även fall jag inte tävlar) måste man väl få kunna ha utrustning till hästen, och som du skriver om dina sadlar så är det ju allt mer populärt att det blir större märken på sadlarna!

Och loggorna på shabraken/benskydden är ju mode nu. Det kan dem ju inte bara förbjuda. Förstår om den ex förbjuder loggor som kan reta folk ex (jag vet att det är ett dumt ex men men) hakkors! (inte för jag tror det finns men ni fattar nog vad jag menar)!

2011-12-24 @ 11:01:18
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Jag tycker iof inte detta är så dumt.Sådan hysteri över märkes saker som det är nu har jag sällan skådat och företagen gör sig stora pengar på gratis reklam.Folk ser ut som vandrande reklampelare på tävling.Och egentligen blir de lurade på mängder med pengar.Är man sponsrad får man ju grejerna gratis för att bära dem och göra reklam för märket.Nu köper folk reklam grejer att smycka sig med.Helt sjukt egentligen.Jag hoppas fler söker sponsor avtal i stället haha.Äntligen får tillverkarna börja betala för reklamen precis som alla andra Mohahaha ;-)

God Jul!

mvh/Q

2011-12-24 @ 11:07:44
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Anni

Jag är så upprörd att jag skulle kunna lägga mig ner och böla! Dock är det vad jag förstod det som än så länge bara ett förslag, så inget kommer att ändras 2012 iaf, utan regeln kommer i så fall inte att träda i kraft förrän 2013. Hur som helst så är det helt sjukt. Märkeshysteri eller inte, men jag tycker att folk ska ha rätt att själv bestämma. Vi är alla fullt medvetna om att det är gratis reklam vi rider runt med, men vad spelar det för roll rent tävlingsmässigt? Du rider inte inte bättre eller sämre oavsett, utan det är helt upp till var och en om man är beredd att lägga pengar på märkesprylar med reklam eller ej. Blir denna regeln av så kommer jag att behöva köpa nytt av precis ALLT. Sadel, hjälm, stövlar, benskydd, schabrak - allt. Då skiter jag hellre i att tävla än att lägga pengar på prylar jag anser vara fula och onödiga.

2011-12-24 @ 12:40:31
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Agneta

jag brukar hålla med Q, men i det här fallet håller jag inte med. Inte är det vackert med loggor till höger och vänster, men det drar pengar till sporten. Pengar är väsentligt för att sporten ska få publicitet och kunna utvecklas. Syns inte företagen så är det ju inte intressant för dem att sponsra heller. Får hoppas att företagen fortsätter att vara intresserade av att visa upp sig på tävlingarna även om de inte kan visa sina loggor på hästarna utan hålla sig till hinder och skyltar i ridhusen i stället :)

2011-12-25 @ 09:36:57
URL: http://agnetautanh.blogspot.com
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Agneta.Som det är nu så drar det ju inte in några pengar till sporten.Ridsporten får ingenting för att ryttarna bär dessa saker med loggor på.Ridsportföretagen som gör dessa produkter är de som tjänar på detta inte själva sporten i sig.Och hur ska de som faktiskt fått sponsor öht synas som just sponsorryttare i detta hav av loggor ?Att vara sponsrad genererar pengar tillbaka till sporten.som det är i dag är det knappast ens lönsamt att sponsra ryttare för företagen ändå eftersom det går utmärkt att synas i allafall.Regeln är dessutom inte ny utan är ett förtydligande av de tidigare reglerna som följts upp dåligt.

mvh/Q

2011-12-25 @ 15:26:33
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: lina

gäller även den regeln för vad ryttare har på sig??? jättetacksam för svar :D

2011-12-25 @ 16:04:04
URL: http://linaotryggve.blogg.se/
Postat av: Linnea Skalke

är du säker på att det gäller även sadlar? så det inte bara är benskydd och schabrak? :)



Hoppas du haft en bra jul!



Kram Linnea skalke

2011-12-25 @ 18:29:18
Postat av: Agneta

jaha Q, det var de loggorna du tänkte på... Jag tänkte på sponsorloggorna jag. Typ H&M etc :) Ja, då får jag lov att böja mig för din klokhet igen då ;)

2011-12-26 @ 18:35:25
URL: http://agnetautanh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0