Pratat med vet.

Har pratat med vet. i telefon nu, och han tyckte jag skulle lugna mig. Haha som alltid när jag ringer in och nojar mig. Han trodde inte på överbelastning pga rupturen, och ej heller på senskada för att det krävs ju väldigt mycket för att det ska bli en senskada. Men han sa att ville jag komma in ändå så är jag ju välkommen.

Till att börja med skulle jag avvakta över helgen, och skritta henne. Hålla koll helt enkelt. Så får vi se till veckan. Men jag är lite orolig ändå för imorse var det en skillnad fortfarande i frambenen, även om det tydligen inte var mycket.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker det är bra att du ringer! Man vet aldrig om det kan vara allvarligt eller inte!

Bättre att ringa och rådfråga än inte! ;)



Hur som får hoppas som jag skrev tidigare att det inte är något allvarligt! :)

2011-12-29 @ 09:32:49
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

Haha, du är precis som jag :D Ringer nog veterinären en gång i veckan minst om diverse olika grejer :P Han kommer nog snart lägga in mitt nummer som "svara ej", haha! Men bättre det än att missa något!

2011-12-29 @ 12:19:39
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Emeli

Alltså. I och med att hon gått jättebra och sådär för bara någon dag sedan så tror jag knappast att det är någon fara. Hästar är ju ganska så komplicerade när det komemr till deras kropp så :) Många gånger oroar man sig ju i onödan.

2011-12-29 @ 12:19:48
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Lina m. ridtravaren Siren

Tycker det är bra att vara nojjig! Hellre att man ringer en gång för mycket än en gång för lite.. Finns ju folk som, tyvärr, låtsas att det regnar eller att "det går över". Så tycker du gör helt rätt! Dock så tror jag knappast att det är något allvarligt :-)

2011-12-29 @ 13:15:44
URL: http://supertravarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0