Skrittur i snön!

Det snöar lite lätt här hos oss, och har gjort det några timmar. :-) Har inte kommit mycket snö alls men ändå så att det syns på backen. :-D

Tog en skrittur med Bellan
idag, vi red med Othilia och Elisa. Supermysigt var de! 1,5 timme  blev de.  Vi träffade en älg, och kanske en till. Haha B är så rolig för när hon upptäckt ngt tvärstannar hon, haha och då vet man att det är ett djur av nå slag.

Kommentarer
Postat av: sandra - ridtravaren Isola

vad mysigt att skritta ut i snön! Idag kom äntligen snön till oss :D men det har dock bara kommit lite grann, ligger lite på backen bara haha ;)

2011-12-05 @ 19:29:46
URL: http://grande.blogg.se/
Postat av: natalja och hillbilly (:

Hillbilly är likadan, tvärstannar och blåser i näsborrarna xd haha. träffade på en älg på nära håll igår, och han bryr sig egentligen inte alls, men man får ju passa på och studsa i sidled bara för att lixom ;D haha roliga dom är!

2011-12-05 @ 19:33:36
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: Linda

Man kan ju hoppas att snön stannar kvar nån gång :P



Sv: Ja jag längtar verkligen efter att jobba henne, känns som om vi kommer få vänta väldigt länge på de =/ Ser så himla härligt ut när du jobbar B och då menar jag inte att det ser lätt ut, jag gillar att kämpa och svettas!

2011-12-05 @ 19:34:01
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Malin

Underbara snö! :)

2011-12-05 @ 21:03:07
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad mysig att rida i snön! Hoppas att det här får ligga kvar på backen nu. Måste ha snö på julafton!



Jag mötte på en älg i skogen med villa föra några månader sen jag med, den brakade genom skogen och villa stod som en staty och bara glodde. Sen piaffade hon hela vägen hem :) Tänk om hon kunde använde de färdigheterna på plan! får ställa älgar i hela ridhuset så är vi nog redo för Grand Prix snart :) hihi

2011-12-05 @ 22:28:34
URL: http://myvilbur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0