Vila + ridning

Idag vilade Bellisbus, hade planerat det så så fick det bli. Red Elisa idag dock, superkul! Hon är verkligen trevlig och rolig att rida den hästen. Hon och B är helt olika rid-mässigt men ändå superroliga att rida. :-D Jag red galoppintervaller nere på travbanan, askul!! Och Elisa var jättefin, hon jobbade på kanonbra. Hon blev lite sur i slutet av en intervall för då backade hon av och skulle inte gå fram (fast hon galoppera fortf.) så jag drev på och då sparkade hon bara ännu mer bakut, haha. Så jag la på spöet lätt på rumpan hennes en gång och då blev hon (såklart) ÄNNU surare. Haha. Så jag släppte tyglarna typ och "sssssshh":ade fram henne istället och då gick hon fram. Efter de skötte hon sig super!

Precis innan jag skulle åka var jag in till B med lite godis och så skulle jag bara mysa lite och kolla igenom henne så hon var hel. Men då upptäckte jag värme i ena frambenet, så jag tog in henne och kikade noggrannare.

Hon är varm i benet
och ända ner till hoven. Jag har sett henne busa idag och andra hade sett henne busat tidigare idag så jag tror på 1. Hon har fått någon typ av smäll så att det pulserar lite, eller 2. Det är en hovböld på G. Ingen hälta, ingen svullnad, än så länge. Ska hålla koll på detdär och förhoppningsvis får jag besked om hur benet är ikväll oxå.


Snygga damen

Kommentarer
Postat av: Anni

Hon är verkligen snygg!

2011-12-25 @ 17:58:07
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Tilda

Sv: Tycker du? :D Känns inte som det går så mycket framåt, men vi kämpar på! :)

Ja precis, nu kan hon jobba mycket bättre med ryggen, förut gjorde jag ganska mycket som en ''viss person'' sa. Men nu förlitar jag mig på mig själv, vilken form som är mest uppbyggande för henne. För hon har ju inte alls de musklerna för att gå i en hög form. Vilken en viss peron sa: Jomen, titta, hon kan visst gå såhär, du ser ju. och hon ska gå sådär. Men sedan när ET. Lisa kom ut sa hon att Kimberley hade blivit riden i en för hög form än vad hon är redo för så hon har fått spänningar i korset.



Så lite hänger på det, sedan så hittar jag knapparna mer och mer på henne. :)

2011-12-25 @ 18:45:10
URL: http://goldenhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0