WOW!

Har precis kommit hem från stallet, haft insläpp samt mockat och fixat åt B samt ridit henne.

Först var planerna en joggingtur längs vägarna, men sen funderade jag på lite jogging på travbanan samt lite galopp. Men sen tänkte jag att, nää hon får nog vila skallen lite eftersom hon blir så galen i galoppen just nu. Men sen så kom jag på, upprepa upprepa upprepa. De enda som hjälper. Om jag gör en stor grej av att galoppera äre klart det blir en stor grej oxå. Men galopperar jag oftare än jag gör nu så lär hon bli bättre.

Sen tänkte jag inte rida alls för jag kom inte ut förrän runt 20, och det kändes för stressigt. Men jag gjorde världens snabbaste rykt på typ 5 min, slängde på sadel och träns och begav mig ner till travbanan.

FYFAN I SATAN I GATAN VILKEN FIN HÄST!
I alla gångarter. Jag blev helt jäkla chockad när jag provade fatta galopp första ggn, för hon tog den inte, MEN hon blev heller inte upprörd eller förväntansfull. Hjälp!? Vem är det jag sitter på? Provade igen i nästa sväng och där satt den, hur lugn och taktmässig som helst. Trevlig bjudning och jag övade på det jag lärt mig, att ta och ge, lätta i handen, lugna takten, se vägen. Och hon saktade av själv vid ett tillfälle, utan stress, ingenting. Travade en bit och gav ny fattning, den satt även den. Ingen stress, inge race.

Efter den galoppen
blev hon ngt på G och började bli sådär smått upprörd, men jag bara lättade i handen och tänkte framåt. Tillslut gick vi ur dedär tänket och travade på hur fint som helst!! La två högerfattningar oxå och ja.. det finns inget mer att säga än att hon var grymt fin! Har dock mkt svårare att galoppera på henne i höger, det är som jag inte får någon koll på mina hjälper. Händerna blir höga, jag hittar inte takten i mina ben (om man kan säga så haha), och jag liksom glömmer av vart jag har mina kroppsdelar. Men det jobbas på.

Travade av lite och hon längde hur fint som helst på steget och jobbade genom kroppen. Ingen stress från galoppen och inga förväntningar på att jag skulle fatta ny galopp. DUKTIG TJEJ!

Vet att jag lovat film från hoppningen idag, men jag hinner inte/kan inte, för datorerna är upptagna (dom som jag fixar film på). Jag är egentligen en sån som hatar att bryta löften och jag ljuger i princip aldrig, så ursäkta mig så mycket. Ska försöka ordna den i helgen åtminstone.


Kommentarer
Postat av: Maria Johansson

Sv: Tack så mycket! /Maria

2011-12-23 @ 22:29:43
URL: http://dressyrsnack.se/
Postat av: Matilda

Fina ni är!

God Jul...

2011-12-24 @ 06:52:09
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Julia

Ni är så fina!

2011-12-25 @ 01:58:01
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0