Dressyrlektion

Red dressyr för Emma idag. Fy fan vilken fin häst jag hade! Trodde inte det skulle gå så bra idag, var lite smånervös. Men hon var så fruktansvärt fin. Började med lite skrittjobb i serpentinbågar och volter, så far så good. Sedan kom vi till traven och den var MAGISK! Det var längesen, om ens nånsin? jag känt sån underbar känsla. Hon var så lösgjord och fin, jättestadig och verkligen bara helt underbar. Finns helt enkelt inga tillräckliga ord.

Sen kom vi till galoppen
.. Och vet ni? Hon tog VÄNSTER!!!! :') Inge bakåttänkande, ingen höger, inget byte. Min älskade fina Bellie. Trodde verkligen inte att det skulle gå idag.

Efter det tog vi
höger, dock skulle vi rida förvänd så jag blev grinig där då jag inte riktigt har självförtroende nog att fixa det. Så efter det vart B oxå lite retad eftersom jag var det.. Men sen avslutade vi iallafall bra genom att trava av lång, låg och avslappnat. <3

Har även sett bland den värsta ridning jag skådat nånsin... snodd, långt spö, och sen bad tränaren att hon skulle sätta på sporrar oxå. Superspänd häst som inte visste vad den skulle ta sig till.. huga.. man blir så ledsen av att se sånt.


Kommentarer
Postat av: LINA

Åh vad kul att hon är så duktig! Och du med såklart :) Förvänd galopp känns kanske lite svårt just nu?



Fy f*n för allt som heter snodd! Sporrar anv. jag inte heller. Spö visserligen, men verkligen inte i det syftet

2011-02-06 @ 18:34:32
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

:O Vem var tränaren till detta? :O

2011-02-06 @ 18:59:47
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Tova

Känner du hon med hästen? Hon kan ju ha det av en anledning, vad vet jag.



Sporrar är inge fel att rida på, det måste man ha i dressyren. Så jag har inget val :P Sen spö skulle jag gärna vilja använda på Vera några gånger. Men det går inte då hon får panik av det.



Men somsagt, dom hade kanske en anledning till att ha det där på hästen? :)



2011-02-07 @ 07:06:36
URL: http://kazince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0