Kvällens hoppträning

GICK SUVERÄNT! Gud vilken skillnad det blivit på mig själv, på dessa två senaste ggr. Positivt tänkande gör susen! Idag har jag, hopprädda josefine, hoppat en bana på 80cm utan rädsla. Det är helt fantastiskt. Jag har aldrig hoppat bana på 80cm förut.. Det är väldigt få ggr jag ens hoppat enstaka på 80cm. Jag brukar hålla mig på 50-70cm.

Och till sadeln nu, vilken jädra sadel. Jag är kär! Jag fick otroligt bra grepp, kunde rida skitbra kändes det som. Fick en helt annan känsla. Bellan hade mycket finare galopp än vanligt, det sa till och med Emma från backen. Hon rör sig alltså friare i denna sadel än den förra.

Bellan kändes kalas
idag. Men hon utnyttjar lite situationen att jag slutat rida med handbromsen i, haha hon tycker det är så roligt med fart och fläkt.

Och vet ni? Hon tog en vänsterfattning utan bakåttänkande eller nånting, hon tänkte nog ingenting utan bara tog den. Underbart!! Vi är verkligen på G nu.

Det var btw banhoppning idag oxå. Och det var ett titthinder som jag tyckte var lite läskigt, så första ggn gick hon åt sidan där. Men ändå vågade jag rida an det och hoppa flera ggr.

Det jag glömmer att göra är att ANDAS. Jag flåsar som en 150kgs omotionerad kvinna efter att jag hoppat en runda.. När jag väl blev påmind om att andas så kände jag att det gick så grymt mycket bättre.

Förhoppningsvis kmr en film ikv!

Kommentarer
Postat av: LINA

SV: Nej det tycker jag inte, men om det är pga tidsbrist man vill ha ngn som rider åt en, då tycker jag inte man ska ha hästen för då har man ju inte tid för den. Rent principiellt. Om det däremot är för att avlasta för att man ex. har ont i kroppen eller så kan det vara okej, men är ändå inget jag skulle göra. Är ju upp till var och en :)

2011-02-15 @ 22:56:08
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vad kul att det gick så bra! :D Jag brukar också glömma att andas när jag hoppar. Haha! Är lite pinsamt efteråt när man kommer flåsande. x)

2011-02-15 @ 23:54:48
URL: http://hannnss.blogg.se/
Postat av: Camilla- Ridskola- Himmel eller Helvete?

Så kul att det går så bra för er och jättegrattis att hopprädslan börjar ge sig!

2011-02-16 @ 11:37:06
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: LINA

Kan bara gratulera! :D Så duktiga ni är. Kul att du gillar sadeln så mycket

2011-02-16 @ 12:13:53
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0