Läsvärt!

Jennie skrev ett mycket läsvärt och klokt inlägg om att prova ut sadlar själv. Rekomenderar att ni tar en titt på hennes blogg. Om inte för detta inlägg så för hennes otroligt fina, välridna travare Jippan. Jag har följt dem ett bra tag nu, 1-2 år? Och dom är suveräna. Oxå en utav de finaste, välridna travarna jag vet om.


Kommentarer
Postat av: Cattis

sv: ja det är roligt att tänka tillbaka :)

2011-02-14 @ 22:38:29
URL: http://cattisenwiklund.blogg.se/
Postat av: Jennie

Aww.. Tack Josse! <3



Sv; Ja, jag fick syn på inlägget i din blogg och det är väl inte den enda som dykt upp om man säger så.. Du har helt rätt, det handlar nog mycket om okunskap och jag var väldigt okunnig till en början också. Men jag har lärt mig för jag VILL kunna prova ut en sadel själv. Bara för att sadeln är utrovad av en riktigt sadelutprovare, behöver det inte betyda att sadeln ligger rätt. Många sadelutprovare är precis som andra företag och vill bara tjäna pengar. Har sett för många utprovade sadlar som ligger extremt dåligt och sånt fattar jag faktiskt inte att man som hästägare själv kan se.



Tycker man att sadeln är en så viktigt del, vilket det också är, så borde man skaffa sig lite egen kunskap, precis som vi gör med foder osv.



Tycker bara det är så tråkigt att folk ska slänga ur sig sådana kommenaterer bara för att de själva är okunniga. Det finns ju faktiskt folk som har kunskap att själv prova ut en sadel, ett ex är ju du själv. Jag vet ju hur många sadlar du har provat genom åren och jag är helt övertygad om att du vet vad du sysslar med. Du har velat lära dig det själv och du har både läst och snappat upp all information du kan för att du vill kunna göra det själv. Förstår inte vad som är fel med det? Men en del väljer ju tyvärr att förlita sig på så kallat 'kunnigt hästfolk' så då får de väl skylla sig själva, tyvärr drabbar det ju hästen i slutändan!

2011-02-15 @ 09:06:12
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Danielle

Det är verkligen roligt när man ser sånna fina travare, ett mål jag försöker med min häst :)

2011-02-15 @ 14:08:12
URL: http://frysmarkt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0