Tack!

Läste denna underbara text på teamovesons blogg nyss. Jag blir så obeskrivligt glad av sånthär! Tack så hemskt mkt!

"Det är så himla roligt och intressant att läsa om ryttare som verkligen lyckats och som omskolat sin travhäst och fått en riktig ridhäst. Ett av de bästa exemplen är ju utan tvekan Josefine och Bellie (http://minfux.blogg.se/) Kan sitta och titta på hennes filmer hur många gånger som helst och bli lika imponerad varje gång!

Jag förstår verkligen inte att denna häst faktiskt egentligen är en travhäst, det syns inte över huvudtaget. Galoppen är minst lika ren som Ravellis, och det allra bästa är att hon ser så himla lugn och stabil ut. Många ridtravare ger ett väldigt stressat intryck, slängtarvar in i galoppen osv.

Jag blev helt paff när jag första gången tittade på en av hennes filmer från ett dressyrpass, och fick se galoppfattning från halt osv :) Ngt som också är lite ovanligt vad gäller ridtravare är att hon även håller en jämn och fin galopp när de hoppar banor. 

Många travare som jag sett har gärna velat bryta av när det blir lite snävare svängar och liknande, och det är det som jag sett som största problemet när det kommer till hoppning. Nej, vill ni se en riktigt fin häst och få massor av inspiration så borde ni kolla in den bloggen! :)"

Tog mig friheten att styckeindela texten. ;)

Kommentarer
Postat av: LINA

SV: tack tack :) ja skogen ska vi inte ge oss in i kan jag säga, men grusvägarna är toppenfina. tills imorrn antar jag :P

2011-02-09 @ 22:35:38
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Tänkte också på de när jag såg filmen, hon ser så lugn ut mellan hindrena! =)

2011-02-09 @ 23:05:09
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Camilla

Du har gjort ett bra jobb med henne!



Problemet med ridtravare är att oerfarna köper dom för att de är billiga i inköp, och då blir de heller inte så fint skolade som din.



Men i de flesta fall tycker jag det verkar som att många köper ridtravare för att ha som skogsmullar, och då har man inte så höga krav heller.



Jag försöker skola om min från travhöst till körhäst inom klassisk körning. Det är en stor utmaning i och med att så mycket "travkörning" är hårt befäst.

2011-02-09 @ 23:24:07
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: jag med! Men tyvärr kunde ingen följa med att ta kort :(

2011-02-09 @ 23:48:27
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

Vaa gulligt! :))

2011-02-10 @ 00:47:51
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: LINA

SV_ Läste det sen! KUl. :) Måste börja kolla sadel till bäbis nu. Platt och utan manke. Borde funka med Aquas. :P

2011-02-10 @ 09:41:04
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: ida

Hej igen! Japp Aviano är från Sundsvall / Kovland =) Är jättenöjd med honom och han gör framsteg hela tiden. Det tråkiga är att just nu har han fått "proteinknölar" på ryggen, han har inte ont av dom i vanliga fall men han har fått en stor som inte är så rolig, men nu är fodret ändrat och vi har upptäckt att höet är väldigt proteinrikt, men det börjar försvinna nu, så vi kan börja träna igen. Du kanske vet vem han är? Köpt av Annika. Riktigt roligt häst och en riktig gentleman. Din häst ser himla trevlig ut också =)

mvh Ida

2011-02-10 @ 11:14:10
Postat av: Sandra olausson

Jag tycker verkligen du ska ta åt dig av detta! Du har lyckats så sjukt bra med bellie att man bara kan njuta av att titta på dina bilder och videos!

2011-02-10 @ 23:10:55
URL: http://sandraawsomeolausson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0