Underbar myskväll

Har haft en otroligt mysig kväll med min älskade B. Det gjorde susen med massagegenomgången. Jag kunde andas, slappna av, släppa stress, oro och ångest. Bara fokusera på min lilla Bellie.

Hon älskade verkligen massagen ikväll. Jag gick igenom henne från topp till tå, noggrannt och kände igenom det mesta. Hon var kalasfin för det mesta, och där det väl var lite lossnade snabbt ändå. Herregud vad hon tuggade och hade sig, så hon tyckte det var väldigt skönt. Avslappnad liten tös.

Sedan kände jag för en barbackatur i mörkret, så tog mig en skrittur på ca 45 min. Hon var jättemysig, jag bara satt och njöt. Försökte tänka på andningen och avslappningen.

På hemvägen vart hon såklart mkt piggare, så då tog jag och red lite lösgörande i skritt. Först var hon inte alls på jobbhumör, hon skulle bara hem. Så hon knäppte av i nacken och släppte bettet och gapade ifrån min hand. Men efter lite halvhalter, halter och försök till sidvärtes så släppte hon jäkligt bra. Roligt att känna sån skillnad. Hon gjorde även jättefina skänkelvikningar åt båda hållen, för först satt hon fast lite i ena. Så när vi började närma oss hem så hoppade jag av och promenerade sista biten.

Myspuppan min. <3

Kommentarer
Postat av: Jennie

Va härligt det där lät! :)

sv: Ja, visst är hon :)

2011-02-26 @ 22:21:09
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; Det enda som sätter stopp för gamla travare är eventuella skador pga travet skulle jag kunna tro. Gillar inte trav.. :P



Oj, såpass! Man tackar man tackar ;)

2011-02-26 @ 22:34:28
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Fea

Taack ! :D <3 Jaa han passade as bra i allt ! ja sa ju att du inte skulle göra bort dig om du sålde till mig ;) !

2011-02-27 @ 02:08:49
URL: http://feaftw.blogg.se/
Postat av: Mobile

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2011-11-24 @ 06:35:15
URL: http://mobile.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0