Utvilad

Jag och E gick och la oss kl 10 igårkväll, fy fan vad skönt det var! Vi var grymt trötta. Vi såg en film, switch, den var helt ok. Sedan somnade vi. Kände mig så otroligt utvilad när jag vaknade 7-8 imorse, så halv 9 klev vi upp och såg på nästa film. Trassel, skitbra film. Hihi!

Ska jobba ikväll, ska strax åka. Så ingen ridning idag icke. Emma ska rida ut en sväng på B. Igår så tömkörde hon henne i alla gångarter. Såg att jag bara ridit Bellan 2 ggr denna vecka, haha lite väl lite. Men så äre när man har fullt upp. Det är så himla skönt att Emma är så snäll och ställer upp och tar henne när jag inte kan.

Imorgon blir det dock ett lösgörande pass ute i skogen skulle jag tro, inför hoppningen på tisdag. Tror inte jag kommer tacka ja till några fler jobb denna vecka iaf. Har ju jobb lör och sön nu, och fick förfrågan om jobb på fredag oxå. Men njae, blev lite väl. Så jag tackade nej. Vi får se om det blir nåt mer, om jag pallar denna vecka. Måste få vila och vara mig själv lite oxå.

2veckor kvar till lov nu, härligt!
Blir dock trist att sluta på praktiken, men men. Har ju fått in en fot där oxå, jag frågade om jag kunde skriva in mig som vikarie där och det gick så bra så. Sen blev jag även tillfrågad jobb som personlig assistent, vilket kändes superkul, smickrande. Självklart sa jag ja! Så hon skulle bara klargöra med sin chef så ska jag ev. börja jobba extra åt en kille. :-)

Kommentarer
Postat av: LINA

Åh jag vill också se Trassel! Laddade ni den?

2011-02-20 @ 15:55:43
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Jennie

Sv: Hihi, tack Josse! ;) Haha, det blir väl lätt så. Man nöjer sig med det man har och du har ju haft din ett tag och märker att den funkar alldeles utmärkt fastän den inte är i lyxskick :P Du får väl ta det till våren, det bästa är ju att ta lite pö om pö så slipper du höga utgifter på en och samma gång. Det brukar ju nästan räcka att måla om dem för att de ska få ett helt nytt utseende! :)

2011-02-20 @ 16:50:23
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Japp!Ena stunden finns dom där och i nästa borta..I bland när man öppnar ett inlägg för att se kommentarer eller kommentera så står det kanske att det är 12 kommentarer och så är det bara 10 när man räknar..Och så syns kommentaren man just skrivit direkt efter att man postat dem.Men när man går tillbaka en stund senare är den borta..

Helknepigt =O

mvh/Q

2011-02-20 @ 17:26:29
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; Okejokej! =) Men om jag fattat rätt på dig så gillar du teknan iaf? =)



Lugnt! Ingen brådska!

2011-02-20 @ 21:31:15
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; härligt! Har bara en just nu, och den passar honom men inte mig! Sitter kasst i den! Så iofs påverkar de honom också :P Ska köpa nya så snart jag har möjlighet =) Längtar verkligen efter att få sitta i en skön dressyrsadel igen ^^

2011-02-20 @ 21:49:14
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; Köpte du en ny eller beg tekna? =)

2011-02-20 @ 21:53:54
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; ok =) Den är snygg iaf!

2011-02-20 @ 22:03:47
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Sabina - ddressyrfjant

Älskar din header! såå fin :D

2011-02-20 @ 22:06:08
URL: http://ddressyrfjant.blogg.se/
Postat av: Louise (fotoblogg)

Grymt snygg header!

2011-02-20 @ 22:06:08
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

SV: Tycker absolute att du skall anmäla dig till hopptävlingen som skall vara där du bor! :)



Varför ska vi ridtravar människor alltid få tänka så häär. Varför skämmas över det vi har. Jag heter Jessica, jag har en ridtravare. Jag är STOLT över att visa upp min travare. Jag tävlade 30 och 40cm idag med min ridtravare, det var min travares första hopptävling. Folk gav mig eloge för det jobb och för våran styrka vi har som kämpar med ridtravarna in i ridsportens värld. Folk har fördommar om travare, jag har blivit nekad att hoppträna en gång för att jag hade en "travare" som jag spöade skiten ur alla dyra, väl framavlade halvblod med på hopptävlingarna.



Jag har haft dyra, välutbildade halvblod. Visst var det roligt att bara kunna sitta upp och hoppa banor på 1.40cm?! OJA! Jag har hoppat mitt höjdrekord på 1.70 med en av norrlands tidigare bästa hopphäst(sve. halvblod).



Men jag gillar utmaningen med travare och jag tycker självklart man skall vara förbered inför en tävling. Det spelar ju ingen roll om det är en travare eller ej.

Men tycker för många med travare är för rädda att skämmas(inte du, men kanske andra). Jag är så glad av att se människor som försöker och är positiva. Jag tycker vi är otrligt duktiga som skolar om dem till ridhästar, ibland är det lite mera utmaning än ett väl framavlat halvblod. Galoppen är ju ett exempel.



Jag har ju följt din blogg ett tag, tycker du precis som många andra gör ett otroligt bra jobb oh tycker din travare ser tävlingsklar för att ut och börja tävla lite småtävlingar. Om man utgår från filmerna.

Jag tävlade upp till regionala tävlingar med min förra travare, oförglömliga stunder! Folk kunde bli riktigt irreterade när deras halvblod förlorade mot en "billig", oduglig travare i deras ögon.



Tycker vi med ridtravare ska ha STOR ELOGE med tanke på hur mycket vi sliter, kämpar och ibland får skit för bara för att vi råkar få bättre resultat på hoppbanorna än halvbloden. Sedan finns det ju alltid hästmänniskor med lite bättre åsikter också, som jag idag b.la stötte på, de människor som ser positivt och peppande på oss.



Vi gör det bra! :D

2011-02-20 @ 22:58:35
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: elin

tävla om att bli veckans blogg, på:

http://eelinaandersson.webblogg.se/2011/february/veckans-blogg.html#comment

2011-02-21 @ 07:17:54
URL: http://eelinaandersson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Oj va roligt att läsa kommentarer, är inte mkt som är sant i en kommentar här ovanför. Tänk att man tydligen kan ljuga så mkt att man tillslut tror sig själv.

2011-02-21 @ 12:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0