Dagens träning

Idag blev det som sagt tidigare intervallträning för lilla B. Red ut med Emma och Donna, men dom gjorde annat än mig och Bellan.

Bellan skötte sig helt ok, hon var fin att skritta fram/trava fram. :-) Hon skötte sig väldigt fint i galoppen oxå, dock stressad i skritten när vi intervalltränade. Hon blev så himla peppad av att galoppera! ;) Men hon arbetade på kalasfint för det mesta. Hon var dock jäkligt stark idag, hade hon bestämt sig för ett tempo så var det så.. och så brukar hon inte riktigt vara utan hon brukar vara känslig för sätet. Hon hade nog hunnit bli lite trött och Donna var så långt bort att de inte såg varandra, så kan tänka mig att de två faktorerna spelade in. ;)

Sen var hon allmänt jobbig i munnen när hon väl trissat upp sig. Prövade en vänsterfattning oxå men hon blev bara upprörd, så vi la det åt sidan.

Just det!!! Jag har
ju aldrig provat sidvärtes i galoppen på B, tänkt att det var för "avancerat". Men jag bara testade lite idag eftersom det var pinnar här och där och vi kom i galopp, och jag höll på få dom i ansiktet. Och WOW! Jag vart så imponerad av bruden, hon flyttade hur fint som helst, i GALOPP! :o Haha kanske inte är något avancerat egentligen, men en stor grej för mig iallafall. Min fina tjej!

Täcket satt btw jättebra! Som det verkar nu iaf. Får se om det rör sig/skaver ngt. Men det sluter om precis som jag vill i bogen, och det ser stadigt ut på henne.

Kommer lite bilder sen, dock asdåliga med digitalkameran.. haha mörka, suddiga och mycket dåliga vinklar. ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv: Den är fin :) Och tack!

2011-01-22 @ 17:41:37
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: Fia

Tack så mycket, hoppas du hittade något fint. Din häst är verkligen jättesöt :)

2011-01-22 @ 18:02:36
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Moa

Du har verkligen gjort ett jättebra jobb med Bellie! :D Trodde inte att hon var varmblod från början ;)

2011-01-22 @ 18:09:01
URL: http://moaochgadd.blogg.se/
Postat av: Tova

Vad härligt! =D



Man kan oftast mer än vad man tror ;)

2011-01-22 @ 21:03:45
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV: Åh men tack, roligt att du tycker det! :D

2011-01-23 @ 00:54:09
URL: http://ridinghorse.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ser fram emot bilder förresten ;)

2011-01-23 @ 00:54:40
URL: http://ridinghorse.blogg.se/
Postat av: Camilla

SV: Har inte så många alternativ, tyvärr.



Hade velat haft honom på lösdrift, men eftersom jag har inget körkort så behöver jag kunna gå till stallet. Och det fungerar som det är, jag försöker göra det bästa av situationen på olika sätt.

Men i nuläget är det som det är, men jag set väl detta lite som en temporär lösning. Även om det kommer vara såhär ett tag till.



Vill inte skriva så mycket om det egentligen, men jag tycker det är jobbigt. Men jag vet att i nuläget finns inte så många andra alternativ, så jag gör det bästa av det istället.

2011-01-23 @ 10:53:53
URL: http://parellikusken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0