Hopptränat

Ja ni mina vänner, idag har jag och B hopptränat. Första hoppträningen för Marianne sen vi började träna för henne, är väl en 3 mån sen nu. (Pga vila och hopp-uppehåll). Kan säga som så att min häst var inte LITE taggad!! Shit alltså. Aldrig sett henne sådär. Nog för att hon älskar hoppning och taggar till, men såhär?! Haha. Inte likt henne.

Första galoppen som var en galoppövning var helvild, hon kunde verkligen inte galoppera normalt. Det var hopp och studs, hit och dit, byten, trav, galopp, vänster, höger. Helvild bara. Sen lugnade hon ner sig. :-)

Det var studshoppning
på schemat idag, jag tyckte nästan alla höjder och hinder var läskiga. Men jag bet ihop och körde på ändå, vilket gick bra. Tills tankarna blev ord... "Njjjaa.. jag tror nog vi struntar i denhär höjden ja"... Men Marianne tyckte vi skulle testa, så vi gjorde det. Visst, jag tänkte inte "oh no" som jag brukar göra, jag tänkte ingenting. MEN, men kropp blev totalt passiv. Den gjorde ingenting. Trodde B skulle sköta allt.. Men ne, så på 3dje hindret sa hon "nehe? Skulle vi inte hoppa? Men dåså" vroooom... så vänder hon. Så jag damp in i hinderstödet med svanskotan, slog armen så har fetaste bulan. Har lite ont i vänstra rygghalvan oxå.

Tur man går
till naprapat regelbundet, så blire inga missar! ;)

Är iaf kalasnöjd
även fast det gick jävligt fort idag! Haha. Men jag har ändå lärt mig något, som varje lektion för henne. Så himla roligt att ha hittat en hopptränare man e riktigt nöjd med! För jag behöver sannerligen hjälp även i hoppningen.


Kommentarer
Postat av: Julia

Inge roligt att ramla av, tur att det inte blev så farligt ändå!

2011-01-18 @ 22:39:18
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Jennie

Haha, BellaBus då ;) Kul att det gick bra ändå, vet hur det känns att få smaka på hinderstöd ;)

2011-01-19 @ 07:33:46
URL: http://jeila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0