Sämsta ridturen

Sämsta ridturen på mycket länge! Vet inte riktigt vad det berodde på. En blandning av lite olika... vet att jag var riktigt irriterad idag pga vissa skäl, men försökte ändå släppa det och det gick inte ut över B iallafall. Vi red en bit med Rikkan och hennes ägare, men sedan delade vi på oss. Och då var de kört för min och Bellans del.. Hon gick snigelsakta, ålade sig från sida till sida, sneglade bakåt och undrade om inte Rikkan skulle komma snart etc. Skitjobbig bara..

Sen var hon hur tung som helst i handen, tog bettet, tjaffsade och ja.. helt förjävlig bara rent ut sagt. :o Vad jag än gjorde. Hon var inte avslappnad ett steg, verkligen hur spänd som helst och vråltrippig i bakbenen.

På hemvägen fick jag syn på "galoppvägen", och den var oplogad. Jag kunde bara inte säga nej! Haha. Vände dit Bellan och fattade galopp, jag tror faktist det var vänster, såg verkligen ut som de!! HALLELULJA. Jag drev och hon fick springa hur fort hon ville, det var sjukt kul! Fast det gick inte så fort, hon tyckte det var asjobbigt! Haha. Hon flåsade som en gris, jättelänge efter den galoppsvängen. Hehe. ;) Tänkte att hon kanske skulle bli lite lösare i kroppen och samarbeta efter, men ne. Förjävlig hela vägen hem. Menmen! Såna dagar har vi haft massor av, så jag e van, det är bara att blicka framåt och hoppas att det går bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Ush såna ridturer är inte så roliga. Hade själv en liknande för några dagar sedan. Förresten nu skall jag snacka sadlar iiigen;) Men fins globus tekna sadeln i syntet? HAde inte du det? :)

2011-01-02 @ 17:40:11
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hon är inte så liten bara. 164 i mankhöjd :) Omöjligt att komma upp barbacka :P

2011-01-02 @ 20:11:36
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0