Todels!

Hej alla glada! ;) (och sura)

Har varit på skolan idag, dock bara en lektion. Matte. Gick så bra så! Roligt, älskar matte faktist. Så tänkte plugga lite mera matte idag lite senare.. Åkte hem efteråt eftersom vi skulle ha gympa, och jag har sån mensvärk så skulle ändå inte vara med. Och efter det, lunch, hål och en historiatimme på slutet. Eftersom jag inte var på förra historietimmen då dom började se en film ska jag nu se filmen själv, hemma, och skriva uppgiften om den.

Ska dra till stallet om nåra timmar. Antingen kl 13 eller 17. Beror på.. förhoppningsvis blir det kl 13. Ska in på ica först oxå och köpa rapsolja till Bellan som behöver lite mer fett på lillmagen. Blir sedan ett lösgörande pass i skogen på henne, samt ev. ridning på Lordi, Emmas unghäst som är under inridning.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja, men precis. Det är exakt så jag känner! Efter att man provocerat en stund, som tex i galopp så känns allt bara helt knäppt :O Undrar verkligen vad det kan vara...

2011-01-24 @ 13:07:05
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, håller på att välja bild som jag ska förstora skulle vara snällt om du klickade in och kollar vilken du tycker är finast :)

2011-01-24 @ 15:29:42
URL: http://henkelundberg.blogg.se/
Postat av: Annica

vill också rida. :/

2011-01-24 @ 17:10:30
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0