Trött som ett as

Mår ju som man förtjänar idag kan man säga. Jag och Ottan var ute igår, hade så gryyyymt roligt! Haha... Det som är mest störande när jag dricker är att jag lägger ifrån mig grejer och sen har jag ingen aning om var jag lagt dem? Haha, tappade bl.a bort en cider, min fiiiiina döskallering.... och är allmänt förvirrad bara. Lyckades hitta ringen, men cidern återfanns aldrig! Hahaha.

Jag och Ottan
somnade hos mig nångång runt 3-tiden inatt. Vaknade upp med huvuvärk, men inge mer än så. :-) Så jag överlevde dagen.

Var och fotade
Carro och Bettan förut idag, hon är så himla söt Bettan! Och Carro är så duktig med henne.

Efter det for jag till Ekki, sen köpte han pizza och jag kinamat, SVINGOTT! Höll på dö. Munorgasm.

Och nu sitter jag här, grymt rastlös.. ville på affärn förut men karln han vägra, och gå själv det gör jag inte. ;) Bellsan har fått vila idag, det förtjänade hon (och jag, hehe).


Kommentarer
Postat av: Emelie

sv: Hur kan du inte gilla den sadeln? haha jag är kär i den! Fast jag förstår vad du menar, jag hade också problem med den i början att den var hård. Men nu har jag vant mig vid det och tycker det är skönt =)



Undra om ljudet i ridhuset kom utifrån då? Men att det "tajmade" in vattendropparna eller något? Fast då kanske hästarna hade reagerat lite iallafall.

2011-01-01 @ 23:21:41
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Haha tur du hittade ringen iaf! hade nog varit en större förlust än cidern. gött att inte va mer bakis. själv slapp jag det helt

2011-01-02 @ 14:41:32
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0