Emmas dag

Idag hade Emma Bellabus. Dom hade ridit ut lite lugnare i alla gångarter, inte så avancerat. Bellan hade varit så mjuk och fin så! :-)

Imorgon så tror jag det
blir intervallträning för B, men vi får se. Kanske blir något helt annat.

MÅSTE även tacka för era fina presentationer om er själva, ni läsare. Skitkul att läsa om, verkligen! Fortsätt gärna ni som inte tittat fram än! ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

sv: Jag hade inte tänkt sälja C men det blev så ändå, bäst för bådas skull tråkigt nog.



Hon vill inte riktigt göra det jag vill, inte att hon är dum men hon tycker inte det är kul. Och jag känner att jag inte vill tvinga henne till att göra en massa saker hon egentligen inte vill, men hon gör det för att hon är snäll. T ex mer avancerade saker i dressyr osv, hoppning går kanon.



Därför sålde jag henne till en tjej som istället enbart kan ägna sig åt saker Chanel vill. Jag har gett C massvis med chanser och tänkt att så småningom kanske hon börjar gilla det, men det gör hon inte. Hon är helt enkelt inget dressyrämne för fem öre. Även om jag inte tävlar i den grenen tycker jag ändå det är kul att avancera lite.



Supertråkigt då hon verkligen ligger mig varmt om hjärtat, hade jag haft råd hade jag behållt henne + köpt en tredje häst. Men tyvärr kan jag ju inte samla alla på en hög :(

2011-07-30 @ 01:56:00
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Simone

fin blogg, du gillar hästar va? :)

de gör ja också =)

fina bilder.

2011-07-30 @ 23:41:52
URL: http://simoneelisabethhallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0