Falsterbo falsterbo falsterbo

Och gatufesten... Är det bara jag som jobbar och har hästar upp över öronen denna vecka? Haha. Jag blir lite smått avis på alla som åker till Falsterbo, och de som ska till Gatufesten. Ne jag planerar in jobb och massa hästar jag istället, bra där. Ne då :-) Det är ju det jag lever för! (Iallafall hästarna)

Blev lite smått sugen på gatufesten ändå, fast jag sagt att jag inte ska. Men det är nog ingen idé ändå för jag jobbar typ alla dgr utom fredag, så kan ändå inte vara uppe nå länge. Sen har jag två hästar att motionera oxå mestadels av dagarna.

Idag har Emma ridit Bellan. De hade gått skitbra och B hade varit så fantastisk som vanligt! De hade ridit öppnor och slutor m.m uppe i skogen. Så roooooligt! :-) Happy owner.

Lisenfisen ska komma ut och skritta. Men hon är tydligen väldigt störd att rida ut själv på, så antingen om jag hittar något sällskap eller så får jag ta en kort väg längs vägen och sen upp i skogen direkt så slipper vi bilarna, som är problemet. Haha hon är lite speciell denhär hästen.. Otroligt söt och egen!

Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: jamen visst var det! <3

2011-07-06 @ 11:15:13
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Anna

haha såg att dom här hade gjort ett inlägg om dig :p http://sanningenbakomryttarna.blogspot.com/2011/07/salja.html#comments

2011-07-06 @ 11:18:03
URL: http://munsborotonto.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med, två från grannstallet ska till falsterbo, och jag är AVIS!



Dem har varit där förut och dem säger att det är sjukt nice! :D



Men tyvärr så jobbar man -.-

2011-07-06 @ 12:58:15
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Frida

Aww, tycker synd om dig... Inget falsterbo för mig, men gatufesten blir det ju i alla fall!

2011-07-06 @ 13:52:28
URL: http://litenryttare.blogg.se/
Postat av: Jessica Pira

ja jag håller med, väldigt avis nu på mina vänner på falsterbo.. Vill cokså vara där! Nästa år, nästa år då ska jag också vara där..

2011-07-06 @ 21:56:31
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0