Intervallträning

Idag körde jag intervallträning med Bellabus. Skritt/galopp. Det gick bra de, hon var lite stark ibland men överlag väldigt trevlig. Red även lite tempoväxlingar. Tog några vänstergalopper oxå vilket gick bra, dock orkade hon inte hålla den lika länge som höger men det är alltid en början! Har aldrig ridit intervaller i v.galopp så jag är mer än nöjd. Högergaloppen blev något fyrtaktig då och då, spec. när jag kortade henne lite. Men sen blev det bättre. Satt och störde mig på att jag red som en kratta oxå då jag är sne. Sitter helt galet vilket givetvis ger knepiga signaler, och dålig ridning. Har mkt lättare för mig i vänster galopp av ngn anledning. Men iaf, sedan skrittade vi hem genom skogen och genom byn. :-)

Imorgon blire ett lättare dressyrpass
i paddan med lite mjukgörande och massa övergångar. Ska oxå ta in och pyssla med Lisen en stund innan jag måste fara :-)

Kommentarer
Postat av: Frida

SV: Vi har köpt en tekna från sadelmagazinet, men det var det att hon hade den inte hemma och inte globus heller. Men nu så är den påväg till henne på sadelmagazinet från göteborg, sen ska hon bara värma om bommen så får vi den! Men vet inte varför det tagit sån tid, vi har väntat flera veckor och mamma har ringt och ringt men den har aldrig varit där... Men nu är den påväg iallafall!

2011-07-02 @ 14:04:02
URL: http://litenryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0