Dressyr

Var iväg till Näset och red dressyr "nyss". Kom hem runt 22 nångång. Idag klev hon direkt in i transporten då jag skickade in henne påväg dit, men påväg hem gick de desto sämre. Hon hade fokus på annat och jag hade bett Emma filma för att ni skulle få se hur duktig hon är. Haha blev lite sur då. Menmen.

Gick hyffsat att rida
, först kändes hon ganska trevlig i skritt och trav, men hon blev ganska tjaffsig i munnen och jag blev otroligt frustrerad på min kropp. Som skrivet tidigare så har jag skjutit upp att ringa min naprapat sen senaste besöket blev inställt. Så jag har gått över 2 mån utan att gå dit, och jag brukar gå varje månad. Det känns verkligen nu kan jag säga. Är totalt sne. Höger stigbygel känns hur långt bort som helst, så jag måste stå på tå spec. på höger fot. Det påverkar ju lättridningen totalt, och nedsittning äre inte ens på tal om. Det förklarar även mina problem med att sitta ner i galoppen, för de går inte alls. Hur mkt jag än försöker få bäckenet och höfter att rulla med så går det inte. Sitter bara och flänger omkring. Jäkligt frustrerande.

Jaja, eftersom att hon kändes tjaffsig och jag inte fick ordning på min egen kropp provade jag lite galopp. Och det fick bli dagens fokus, galoppfattningar. MASSOR i vänster varv, gick riktigt bra. Och när man rullar på med fattning efter fattning taggar hon ner och förstår att hon inte behöver bli stressad. Dock tyckte hon det var jobbigt, för hon stannade och vägrade gå fram med örona slickade bakåt ibland, haha. Men så fort jag fick henne på andra tankar kunde vi köra vidare med fattningarna som blev jättebra.

Men har en tid hos naprapaten på onsdag och då hoppas jag att det inte tar så lång tid att få mig rak igen. Suck.. Klantarsle man ska vara, jag skjuter ALLTID upp sånthär. "Ne men jag gör de imorn, sen, sen, efter helgen, blablabla".

Jaja :-) Kommer bilder
. Ingen film, är för kass för de. Haha.

Kommentarer
Postat av: Julia

Usch låter jobbigt dedär :( men du jag tänkte fråga dig, vad är det för skillnad på en naprapat o en kiropraltor? Har själv problem med min höft och misstänker att jag är sne, vet dock inte vem det är bäst att vända sig till.

2011-06-11 @ 23:33:38
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Camilla

Har kommit fram till att jåg får masa mig iväg till kiropraktorn och kolla upp mig. Når inte ner till höger stigbygeln hur mycket jag än vill. :(

2011-06-12 @ 20:04:47
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0