Film från tävlingen

Bjuppar självklart på filmen trots missarna! ;)


Kommentarer
Postat av: Amanda

Får jag ärligt säga hur jag upplevde ritten från filmen? :) Ta inte illa upp, menar inget elakt med nått! :)



Som jag upplevde ritten så var det ryttarmissar hela vägen. På första stoppet kanske det hade gått att peta på med spö för att uppmuntra. Sen på dom 2 andra fick hon "tillåtelse" att smita förbi. Blev ingen korrigering.

Men visst att (såg från ett annat av dina inlägg) att gå över till dressyr på hel tid. Men om du bestämmer dig för att göra så, lägg inte bort hoppningen helt. Det är bra för både dig och pollan :) Vet många dressyrryttare som blir jätte skakis av att bara se en bom på marken. Och rätt vad det är en dag får dom för sig att hoppa. Som hästen kanske tycker är jätte roligt åsså blir det bara överladdat av alltihop.

Men jag hoppas att det kommer kännas bra, vad du än bestämmer dig för att göra :)

2011-06-23 @ 09:10:46
URL: http://passionpellini.blogg.se/
Postat av: Frida

Trots stoppen så såg det ju jättefint ut! Ni har blivit så duktiga, minns ju från bara för ett år sen då ni skuttade runt på alnö, och nu hoppar ni 90 banor! Så duktiga :)

2011-06-23 @ 14:33:44
URL: http://litenryttare.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag blir så otroligt glad av att se dig hoppa B! Berömmet efter varje hinder ni klarar av, det är jätteviktigt och så lätt att glömmas bort. Jag blir glad bara jag hör det.

Sedan så bestraffar du inte med något spö om hon stannar vilket jag tycker är kanon. Hästen ska hoppa för att den VILL, inte av rädsla för att den annars kommer bli slagen.



Finns bara beröm till dig över ritten, tyvärr kom jag inte men får hoppas jag kan fota på NRF iaf. :)

2011-06-23 @ 18:24:18
URL: http://svhalvblod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0