Dissar

Dissar sadelgjordar med resår på endast en sida. Måste bli väldigt ojämnt tryck, själv skulle jag aldrig ha en sån på min häst. Vill ha resår på båda och spänner jämt på båda sidor, då kan jag vara säker på att det ger samma tryck.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Hmm håller med, har också reså på båda sidorna!



SV: Okej låter bra =) Var jobbar du?

2011-03-19 @ 11:54:50
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Helena

Tänkte kolla med dig eftersom du verkar ha koll på de flesta sadelmärken. Vet du ngt om pfiffs dressyrsadlar? Hur dom är storleksmässigt i tum & bom, vilken häst passar tex.en pfiff charles bäst på osv. Har en t6 hoppsadel idag, (lika som din förra) i 17,5. Alltid svårt att gämföra med en dressyr då den är är helt annorlunda uppbyggd men tror du att en 17,5 i Pfiffs skulle funka för mig då det funkar i T6-hoppsadeln.? Skriv gärna & berätta allt du vet om pfiff då jag inte har bra koll på just dom. Tack/ Helena

2011-03-19 @ 12:06:59
Postat av: Carro

håller med, båda sidor ska det vara. lättare att få sadelgjorden spänd riktigt åxå.

jag skulle vilja ha en ny, i läder med en sån där liten magplattedel på, inte en vanlig stor hopp-platta utan det finns en mindre variant som jag tycker verkar väldigt bra.

Det måste ju kännas bättre för hästen att ha bredare under magen än bara vanligt smalt, känns som logiskt för mig. Meeen den kostade liiite för mkt för mig just nu.

2011-03-19 @ 12:20:21
URL: http://sartorius.blogg.se/
Postat av: ANNA NORDBECK

vad jag har hört så är det lättare för hästarna att få sadeltrång om man har resår på båda sidorna, veterinärer och sadelutprovare har sagt det också. men det är väl från person till person o häst till häst :)

2011-03-20 @ 00:19:39
URL: http://eliani.blogg.se/
Postat av: Alberthanne

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!

2011-05-13 @ 08:48:31
URL: http://alberthanne.blogpaint.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0