Fuxmuttan

Har ridit Bellabus ikväll. Var inge roligt alls! :o Vi samarbetar fortfarande inte på uteritterna, har nog gått 2,5-3 veckor nu snart. Men hon är ju en periodare. Ibland funkar inte vi. MEN- hon var ändå bättre än de senaste ggna, vilket betyder att det går åt rätt håll.

Blev tyvärr en massa slit, drag och dragkamper. Usch. Var bara att välja mellan dragkamper och en häst man kunde kommunicera liiite med, eller en tokspänd häst med sänkt rygg och huvudet bland molnen + noll kommunikation sätesmässigt. Jippi. Man vill inte ha något av det.

Tillslut började jag
sluta dra i henne och bara hålla detdär förbannade 500-kilos-stödet som hon bad om, och så fick jag göra halter/halvhalter med händerna eftersom hon iggade sätet. Och det fungerade faktist, hon började slappna av och söka ärligt stöd, och ta halvhalterna mina med sätet igen. Men vips sa det så strejkade hon igen. Men jag e nöjd över dom korta stunder hon faktist slappnade av och började jobba med mig istället.

Allra sista biten fick jag till och med lägga henne lång och låg, och hon tog halvhalterna precis som hon brukar. Jag är ju van att jag kan göra det mesta på henne med lätta hjälper ute. Hon brukar vara jättefin i munnen och haja till vid minsta lilla tryck jag gör med sätet, lätt att samla, korta, länga, flytta m.m. Men hon har sånahär perioder, så jag är absolut inte förvånad. Jag bara hanterar dom bättre nu än förut.

Går säkert bättre imorgon eftersom vi avslutade bra iallafall.


Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken snygging! :))

2011-03-08 @ 20:16:07
URL: http://friisco.blogg.se/
Postat av: Louise

Vilken snygging! :))

2011-03-08 @ 20:16:15
URL: http://friisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0