Hoppträning

Bokade en träning med Marianne idag istället eftersom morgondagens träning blev inställd. Det blev 2 st till förutom mig och B. Hoppade en linje (om de heter så) på medellinjen med bom, hinder, bom, hinder osv. ja ni lär ju se på filmen sen. Som är väldigt enformig, haha!

Jag är jättenöjd
med prinsessan, som alltid. Och som alltid sitter det som felar i mig. När hindren blev 80cm började jag fegrida vilket ledde till att jag fick smaka ridhusbotten. Flög in med svanken rakt i hindret som förra ggn vi hoppade dendär övningen. Men tuff som man är rider man på samma höjd igen, haha dock med stopp där oxå. Men ingen avramling. Sen sänkte M och det gick bra, sen tog de stopp igen för jag blev en mes. Så de slutade med att vi sänkte till 60cm innan jag tänkte ställa upp på att hoppa igen. Och då gick de som på räls! Bara jag lär mig rida likadant på ett 60cm hinder, och ett på 80-90cm.

Min babe är bäst!
Älskar henne. Hon tog även vänsterfattning flera ggr mot hindren, och de kände inte ens jag. :o Och varför styr jag alltid till höger efteråt? Bara för jag är van att hon lättare tar och landar i höger, men ser ju att hon landar i vänster, och likt förbenat styr jag åt höger. Jaja träning!! ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

SV: tack så mycket! (: vart bättre än jag trodde! (:

2011-03-22 @ 09:28:57
URL: http://beeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0