Skvallerbloggar

Fyfan för skvallerbloggar. Vilket liv att sitta och skriva om andras misslyckanden och få folk framställda som idioter..? Och hur pålitliga är egentligen ett tips som kommer in? Jag kan lika gärna gå in med falsk mailadress och skriva ett påhittat skvaller om någon och vips så är det ute på en blogg som alla kan läsa och så tror hela bloggvärlden att det är sant. Shysst!

Stackars de som
driver såna bloggar. Dom växer ett par cm åt gången varje gång dom är elak mot någon, och dom mår säkert lite bättre och känner att dom lyckats bra när dom får skriva något elakt om någon. Not. Så jävla fail.

Vafan är detta? Vi håller på med hästar, levande djur. Alla försöker vi nå våra mål och med hjälp ta oss framåt och utvecklas tillsammans med våra hästar. Varför håller man då på såhär? Skapa skvallerbloggar om hästmänniskor för att få sänka dom lite och trivas bättre i sig själv? Helsjukt.

Hoppas ni växer upp och mognar på er en vacker dag. Om inte så kan ni ju inspireras av f.dbloggaren topriders, för hon framhävde det BRA hos folk. Inte det dåliga.

Idioter!

Kommentarer
Postat av: GossipPonny

SV: Inlägget innan skrev jag att alla som tipsar kommer ut på bloggen och jag håller det jag lovar. Och om du startar en blogg får du vara beredd på att folk kan vara taskiga, så är det bara vare sig man gillar det eller inte. En blogg är en blogg, öppen för allmänheten. Och det vi har är en skvallerblogg, så kommer det in tips om skvaller så kommer det upp på bloggen. Sedan om det är sant eller inte kommer vi aldrig få reda på och jag tror helt ärligt inte att de är så många som tror på något sådant, det är knappt att jag själv gör det men som sagt, är det skvaller så är det! Och är detta din åsikt så then fine, man får tycka vad man vill.

2011-03-03 @ 16:25:34
URL: http://ponnygossip.blogg.se/
Postat av: WWW.PONNYGOSSIP.BLOGG.SE

Jag vill bara skriva detta, men du behöver inte svara :)

Du tror väl inte att VI (ja vi är två stycken, nu skriver ''den andra'' :P) satt en dag och tänkte att vi borde skapa en skvallerblogg eftersom vi är så missnöjda med oss själva och om vi trycker ner andra kommer vi bli lyckliga.



Om man nu trycker ner någon annan lite (och mår bra och växer av det som du säger...?) såsom vi kanske gjorde med det om Ragge, så får man ändå så mycket skit tillbaka så att man krymper ihop till ingenting ''igen''. Så det är ett väldigt dåligt sätt att trivas bättre i sig själv genom en skvallerblogg och genom att vara elak ;)

2011-03-03 @ 17:02:26
URL: http://ponnygossip.blogg.se/
Postat av: Emma

Ska jag vara ärlig så tror jag att dem flesta som driver såna bloggar inte är särskilt gamla och mest ser det som en kul grej. Men tyvärr är det väl även så att dom kanske inte riktigt förstår vad som är ok att skriva som "skvaller" och vad som inte är ok.

Och tyvärr så är det väl även många ggr yngre tjejer som råkar ut för elakheterna och tar åt sig även fast det inte borde det.

Men är det en sak jag lärt mig av att blogga så är det att man får räkna med att folk kommer läsa in en himla massa mellan raderna som egentligen inte står där. Det blev en jävla massa skit snack om mig i mitt gamla stall pga jag skrivit i min blogg att man självklart ska ha väl anpassade sadlar till sina hästar haha..

2011-03-03 @ 18:36:07
URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

Jag förstår inte hur folk orkar!

Vilken tänker du på nu?

2011-03-03 @ 19:08:15
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är ju efterbliven!

tror du att skvallerbloggägarna är avundsjuka på de dom svallrar om eller?

de vill bara tjäna pengar fattar du väl? det blir som ett jobb efterblivna jävel!

2011-04-06 @ 16:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0