:)

Varit på skolan idag, det har varit en bra dag. Varit på sjukhuset på sår-avdelningen och fått se på riktigt fruktansvärda sår.. omg säger jag bara! En och annan salig var-lukt oxå. Mumma. Jag tror aldrig jag skulle kunna jobba med endast sår.. Hua.. Man måste ju gå och må illa hela dagarna. :o Det är inga småsår om man säger så! :o

Jaja.. Nu ska vi strax åka iväg, de bär av till hoppträning. Hoppar ju inte förrän 19 men man måste ju vara ute i tid när man bor låååångt från stallet som jag. ;) Ottan följer med, och förhoppningsvis Emma. Hihi blir trevlans de!

Och igår tömkördes
B av Emma, skrev inget om de, men nu vet ni.. Förstår att ni inte gjort nåt annat än att undra vad bellan gjorde  igår :-)

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Sv; Sedär! Jag brukar vanligtvis få öka kraften för Eyeo på sommarbetet. Han har en tendens att gå ner snabbt som attan på bete. But not anymore! :)

2011-05-10 @ 17:13:51
URL: http://eyeo.blogg.se/
Postat av: Linda

Har börjat små hoppa lite med Fifa i skogen, haha jag är världens feg propp, håller in henne för mycket, törs inte riktigt släppa ut henne i full galopp. Hon kan ju inte kort galopp på raksträcka utan behöver rejält med fart för att kunna hålla galoppen.

Traven är inte ren för tillfället så det är inte bara :P

Tips på att våga släppa?

2011-05-10 @ 17:21:47
URL: http://elmo.cybersite.nu/
Postat av: Malin

SV:Tack tack :)

2011-05-10 @ 17:51:30
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: matilda

oj då!vad har du gjort för att få de såret då?;)

2011-05-10 @ 21:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0