Premiär för utebanan

Var iväg och hopptränade ikväll. Blev ute ikväll!! Sjukt kul. Dock inte i stora paddan då den inte torkat ännu, vi var i en paddock (rätt stor ändå) vid vattnet. Superfint, så det var synd att jag inte hade någon fotograf.

Det gick iaf jättebra idag, jag är jättenöjd. Vi hoppade en bana, med lite brytna linjer och så. Det var ett läskigt hinder som jag kände att jag inte vågade mig på, för det gick inte att sänka (var ca 80cm), men jag tänkte att jag provar ändå. Haha tji fick jag, jag måste vara beredd på att verkligen hjälpa henne när jag är osäker på titthinder, och det var jag inte. Så jag skippade det hindret (för att det inte gick att sänka).

Hon slank undan två
ggr på ett annat plank, för att jag inte riktigt var med. Men det lärde jag mig fort hur jag skulle fixa. Hoppade banan 3 ggr, och jag kan säga som så att min häst hade INGEN jäkla broms idag. Hahaha. På framridningen oxå for hon iväg som skjuten ur en kanon i båda galopperna. Efter ett tag gick det dock att jobba henne och reglera henne. Sista banhoppningen gick SJUKT BRA! Lungt och harmomiskt kändes det. Och Mariannes egna ord var att det var den bästa ritt jag någonsin gjort! Illa att inte få den på film. :p Haha.

Är sjukt stolt över min prinsessa! Hon tog vänster galopp flera ggr utan att jag använde pekpinnen, använde bara kroppen och hon tog den, utan stress. Och en sak som jag är helt chockad över är att hon inte alls höll på att stressa som en idiot som hon gör varje  hoppträning. Inge studsande och flängande hit och dit och ingen hets/stress. Bara ett jäkla tempo innan jag fått mer kontroll.

Hon var även jättelugn
inne i "stallgången" där jag sadlar på/av, annars går hon omkring och fjollar och är allmänt irriterande. Men nu stod hon som ett ljus. 3 bananer fick hon som belöning, haha hon ÄLSKAR bananer!

<3

Kommentarer
Postat av: Marie

Kul att det gick så bra :)

2011-05-04 @ 06:36:27
Postat av: vendela

vad kul att det gick så bra =)

2011-05-04 @ 07:27:26
URL: http://wendings.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hoppas det går bra =)



SV: Hehe okej, så de springe rinte igenom staketet xD

2011-05-04 @ 08:23:21
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Caroline

Låter härligt :D

2011-05-04 @ 10:28:40
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0