Pyssel och massage

Det blev en vilodag för fröken Bus istället. Jag har precis kommit in från stallet. :-) Har myst med Bellan, borstat igenom henne och även masserat igenom. Gosh så fin hon är i sina muskler! Så mjuk och fyllig.

Men när jag var ungefär
vid halva mankammen och ner mot manken och masserade, på samma sätt som alltid, så gjorde hon nå knepigt.. hon liksom åkte fram och tbx med hela kroppen och tröck sig mot mig, så jag tänkte att antingen tycker hon det är skönt eller så härdar hon för att det gör ont. Men läppen blev sådär sött spänd och spetsig på henne som hon gör när det är skönt, haha. Men jag har ingen aning om det var skönt för att de kliades eller skönt i musklerna? För hon gjorde de på båda sidorna. Grejen är bara att mitt i allt får jag mig en mördarblick och ett snabbt hugg i luften, haha. Min lilla drake. Men jag vet inte om hon gjorde så för att det gjorde ont eller för att det helt enkelt inte passade längre? Hon är klurig lilla fisen.

Efter det tänkte jag testa en grej som Emma gör på Kickan av ETs order. Det är att man stretchar ryggen med hjälp av två punkter på rumpan som man gnuggar på försiktigt så att ryggen reser sig fram till manken. Hahahaha trodde jag själv att min lilla surpuppstjej skulle gå med på något liknande? Fan eller tyckte B och bad mig fara och flyga.. Provade 3 ggr sen fick jag ge upp, haha.

Provade även att göra lite grejer som ET-lisa gjorde på B när hon var här, som Bellan visade ENORMA uttryck för. Hon rörde inte en min idag! :P Hon ska alltid ta ut saker i förskott och vara för listig för hennes eget bästa. Så fort hon ser ET eller massören så sätter hon igång och blir snorförbannad bara dom ens petar på henne. Det gör ju att det blir svårt för dom att veta om hon fjantar eller om det är något. Fast iofs så har båda lärt känna denna dam efter 2,5 år hos henne. :p

Jo just det!
Hihi flätade även hennes man. Den såg helt förskräcklig ut då den står upp halva, och halva ligger. Så flätade ner den nu så kanske att den hänger lite mer tills imorgon. :-) Fick tipset av Melinda ;)

Sen var vi ute och betade en sväng, MUMS sa Bellan. Mitt i spöregnet, fyfan.. Jaja, efter ett tag så tvärvände Bellan och var absolut klar för att gå ut i hagen istället. Söt tjej.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hihi, hon verkar vara en söt tjej din B :)

2011-05-13 @ 22:22:20
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sv: Tihi, tack. Hon är söt min lilla pärla :)



Ja, jag väntar på 16,5" Men det är inte jag som är Myrinda utan jag har namnet Hosamtofft :)

2011-05-13 @ 22:40:28
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: linneafalk

SV; vad kostade hela gröntkort processen för dig?

2011-05-14 @ 11:42:22
URL: http://linneafalks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0