Dressyr + galopp

Idag stod dressyr på schemat. Gulliga M frågade häromdagen om hon skulle komma och fota ngt, och det tackar jag absolut inte nej till! ;) B hade en liten svullnad på frambenet idag, och då hittade jag ett sår där, troligtvis efter en brodd. Men hon var varken halt i skritt elr trav så jag red bort mot paddan ändå.

Redan i skritten var B lite jobbig, ofokuserad och ville inte riktigt följa mina hjälper. Jag är HELT säker på att hon läste mitt blogginlägg igår om att jag ville ha en häst som sa vad den tyckte. Hahaha. För det gjorde hon minsann idag. Tränade på nedsittning och i v. varv var hon kalasfin, i höger varv lite motsträvig. Men det beror säkert på mig. Sedan blev hon allt mer sur, som bara B kan bli. Så lite bakåtsträvande blev hon, och rätt vad det är så tänker jag att äh, vi tar en galopp så blir hon kanske lite gladare. Sagt och gjort, jag la en rätt enkel och liten v.fattning och hon tog den direkt!! Utan sura miner. Förstå, vi har haft världens problem med den, och innan vilan var hon riktigt sur i själva v.fattningen, men inte nu. Och hon galopperade på hur fint och fräscht som helst.

Red sedan en stund i trav och då blir hon ju som en stålfjäder att rida, för hon väntar endast på ny signal till galopp. När hon taggat ner lite la jag en högerfattning och den var oxå som vanligt. :-) Hon var glad över att få galoppera lillfisen.

Hon blev sur och spänd och väntade på ny signal efteråt, igen. Men det tog inte alls så lång tid att få henne att tänka på annat denna gång. Vanligtvis går det aldrig ur henne, utan nästan hela passet blir förstört då. Så jag får försöka se de små framstegen. :-) Travade av och skrittade av när hon slutat spänna sig så värst.

Kommer bildbomb imorgon

Kommentarer
Postat av: Camilla Persson- TVÅ tävlingar i bloggen, vinn benskydd eller minitrimmer

Yey, bildbomb!

2011-11-08 @ 17:22:56
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: malin

Kul att läsa om era framsteg!:)

2011-11-08 @ 19:23:37
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv.Ja den är verkligen äckligt god! xD

2011-11-08 @ 19:53:28
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Jossan

Kärlek till din nya header!!!!!! :D ;)

2011-11-08 @ 20:55:49
URL: http://www.dressyrnissen.se
Postat av: Annelie

Vet precis hur det är :D Caesar är likadan... efter en galopp väntar han bara på nästa galopp. ;) Precis som din lilla tjej blir min gamle man som en stålfjäder :D men lite kul är det ändå i bland även om det kan bli frustrerande med. ;)

2011-11-09 @ 11:17:50
URL: http://riderdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0