GALEN häst!

Idag var det finväder, sol och massa plusgrader vilket gjorde att det var mjukt i backen igen. Så jag och Ottan drog iväg och red ut på hästarna, Ottan och Elisa var först ut. Fick till riktigt fina bilder på dom som jag tänkte visa senare.

När det var min och Bellas tur så hade solen gått ner och då blire inte lika bra, men de gör absolut ingenting, för Bellie gjorde sig inte direkt bra på bild idag. HERREGUD vilken taggad häst. Hon kunde verkligen inte hålla sig kvar i skinnet, kände som hon skulle krypa ur därifrån. Så otroligt laddad, explosiv liten bomb. Travade jag så gick de så otroligt trippigt och med total avsaknad av rygg- och bakbensverkan. Tillslut exploderade den lilla bomben i henne så det gick varken att rida framåt eller bakåt, hon bara stod och samlade sig eller tokbackade och lät jag henne gå fram så stegrar hon och hoppar framåt samtidigt = livsfarlig häst. Försökte kämpa på ett tag men tillslut gick jag till paddocken istället.

Körde lite skritt och travövergångar där, i extremt undertempo och ej heller någon rygg- eller bakbensaktivitet här heller. Hon var så sjukt spänd. Ju mer övergångar jag red ju bättre lyssnade hon och ju mindre hjälper behövde jag ge, skönt. En positiv sak med ridpasset. Sen la jag en v.galoppfattning från trav utan stress och upprördhet, wow, andra bra saken med ridpasset. Lät henne springa av sig i båda galopperna och det gick fort vill jag lova, laddad tjej. Och sen vill hon bara springa fortare och fortare för att det blir jobbigare och jobbigare. Galning.

Kommentarer
Postat av: othilia

Hahaha aa idag var hon allt galen ;)

2011-11-24 @ 16:21:59
URL: http://peasantelisas.blogg.se/
Postat av: Camilla- Börjar hästen bli lurvig? Tävla om timmer hos mig

Vi är två med galningar just nu!

2011-11-24 @ 18:36:37
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0