Mysiga tjejen :-)

Hihi. Bellis och jag har en väldigt bra period just nu, hon är så samarbetsvillig och lyhörd för mig. Red ut i det underbara vädret idag, red längs en avlägsen väg och där tränade vi på olika sidvärts. Jag varierade mellan att ha henne rak i kroppen men ställd åt båda hållen i olika grader, att göra öppnor åt båda hållen och att göra skänkelvikningar åt båda hållen.

Hon var jättefin
! Hon var lite tittig men hon lyssnade så himla bra ändå, jobbade när jag bad henne istället för att kämpa emot och titta på allt intressant. Jag börjar även få koll på mina hjälper bättre och hålla isär dom, samt förstå vad som händer när jag gör si elr så. Jag provar mig fram lite då jag inte gjort sånahär rörelser förut på nån annan häst. Och då pratar jag om öppna och sluta. Jag tycker öppna är enklare så just nu kör vi på det, och det känns som att det blir rätt. Men jag vet ju inte. B lyssnar iaf kanonbra och skiljer på mina ibland luddiga hjälper åt väldigt bra ändå. Och skänkelvikningarna var fantastiska vissa utav dom. Särskilt på hemvägen (har nån bytt ut min häst??).

Hon blev något hård i munnen och övertaggad nån gång men det var liksom överkomligt, det blev ingen grej av det. På slutet gick hon på hellång tygel, sista biten hem.. åter igen, har någon bytt ut min häst? Haha. Det är inte ofta jag kan rida henne på lång tygel påväg hem.



Bellas vackra sår hon fick igår.. såg ju gräsligt ut igår men hade liksom dragit ihop sig lite idag. ;)

Kommentarer
Postat av: Anna Ericsson

Uscha, sånt där skrapsår fick Cobbe på framsidan låret typ. Fast det ser ju värre ut än de är, på med lite helosan bara så är det borta :p

2011-11-01 @ 15:53:06
URL: http://cobol.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det var riktigt angenämt att rida i dag.Mycket nog tackvare att jag varit väldigt pigg i dag och kroppen fungerade över förväntan.Bara det gör mig väldigt glad och sen att få sitta på fin häst som är så otroligt med gör ju inte saken sämre.

stackars bilisten såg dock ut som en fågelholk hahaha han lär nog tro att jag tappat förståndet helt och hållet =O

mvh/Q

2011-11-01 @ 16:47:06
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Matilda

Oj det såret såg inte roligt ut :S

2011-11-02 @ 01:00:49
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Karja

Hoppas de läker ihop fint

2011-11-02 @ 10:23:01
URL: http://myonelife.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingela

Hästar har fantastiskt läkekött ;) Men vad har hon hittat på?

2011-11-02 @ 12:37:49
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0